Oργάνωση ημερίδας του τμήματος Κτηνιατρικής


 Το Εργαστήριο Υγιεινής Τροφίμων Ζωικής Προέλευσης του Τμήματος Κτηνιατρικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας σε συνεργασία με την Σχολή Κρέατος Λάρισας και την Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Λάρισας διοργανώνει ημερίδα με θέμα:

 

«Ποιοτική κατάταξη κρέατος – Παραδοσιακά Ελληνικά Κρεατοσκευάσματα»

και με προσκεκλημένο ομιλητή τον Kαθηγητή Ιωάννη Αμβροσιάδη της Κτηνιατρικής Σχολής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

  

Η ημερίδα θα απευθύνεται στο καταναλωτικό κοινό, κρεοπώλες, γεωτεχνικούς επιστήμονες, μεταποιητές κρέατος κλπ και θα γίνει στο Αμφιθέατρο της Ιατρικής Σχολής (τέως κλινική Κατσίγρα) του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας στη Λάρισα στις 21 Οκτωβρίου ημέρα Πέμπτη και ώρα 3 μμ.

Προηγούμενο άρθρο «Δυναμώστε την ελπίδα για ανατροπή με την ψήφο σας την πρώτη Κυριακή»
Επόμενο άρθρο Ο Κώστας Αγοραστός Στα Τέμπη