Ειδήσεις

Θ. Μπίζιος: Για την ταμπακιέρα κύριε Δήμαρχε καμιά κουβέντα


«Κατά την προσφιλή του συνήθεια ο δήμαρχος Ελασσόνας Νίκος Γάτσας πετάει τη μπάλα στην κερκίδα, χωρίς να μιλάει για την ταμπακιέρα. Κι επειδή αναφερόμαστε στο κολυμβητήριο της Ελασσόνας, τον καλούμε να μην πνίγεται σε μία κουταλιά νερό και να επιλέξει την αλήθεια».

Αυτά αναφέρει ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Ελασσόνας και της παράταξης «ΑλλάΖουμε» Θανάσης Μπίζιος, με αφορμή την απάντηση Ν. Γάτσα για την χρηματοδότηση από την Περιφέρεια Θεσσαλίας κατασκευής του κολυμβητηρίου στην πόλη.

Ο κ. Μπίζιος αναφέρει ακόμη: Στην απάντηση που αναγκάστηκε να δώσει ο δήμαρχος κ. Γάτσαςσυνεχίζει τις παλινωδίες, καθώς από τη μία μιλά για «την πρόταση της δημοτικής αρχής του» και από την άλλη «μας καλεί να μην καπηλευόμαστε τον σχεδιασμό του νέου Περιφερειάρχη». Ας μας απαντήσει τελικά, τι από τα δύο ισχύει; Το ερώτημα που θέσαμε ήταν σαφές και σκοπίμως δεν απάντησε ο κ. Γάτσας. «Ποιες οι πρωτοβουλίες- ενέργειες της δημοτικής αρχής, γιατην δρομολόγηση κατασκευής, έστω και μικρότερων διαστάσεων κολυμβητηρίου στην Ελασσόνα. Μήπως απλά δέχθηκε ένα απρόσμενο δώρο από τον Περιφερειάρχη;».

Προηγούμενο άρθρο Παρών στο Αντάμωμα Ελατειωτών ο Δήμαρχος Τεμπών Γιώργος Μανώλης
Επόμενο άρθρο Επιτροπή Περιοχής Θεσσαλίας του ΚΚΕ: Να δυναμώσει ο αγώνας για απεμπλοκή της χώρας από τα ΝΑΤΟικά σχέδια