Ειδήσεις

Συνελήφθη ανήλικος σε περιοχή Δήμου Τυρνάβου, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπές


Συνελήφθη, χθες (7-07-2024) το πρωί σε περιοχή του Δήμου Τυρνάβου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Τυρνάβου, ένας ανήλικος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για -3- τετελεσμένεςπεριπτώσεις κλοπών και -1- απόπειρα κλοπής από οχήματα.

Ειδικότερα, ο δράστης, προχθές (6-07-2024) το βράδυσε περιοχή του Τυρνάβου, εισήλθε σε ανασφάλιστο σταθμευμένο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας αλλοδαπού, χωρίς ωστόσο να αφαιρέσει κάτι από το εσωτερικό, ενώ επιπλέον, την 12-05-2024 το βράδυ, αφαίρεσε από το προαναφερόμενο αυτοκίνητο που ήταν σταθμευμένο στον ίδιο χώρο, ένα τσαντάκι πουπεριείχε το χρηματικό ποσό των -1.350- ευρώ καθώς και χρυσαφικά-κοσμήματα (-2-χρυσές βέρες,μονόπετρο και χρυσή καδένα).

Από την περαιτέρω έρευνα προέκυψε ότι ο δράστης, βραδινές ώρες της 22-05-2024 και βραδινές προς μεταμεσονύχτιες ώρες της 15/16-06-2024σε περιοχή του Τυρνάβου, διέπραξε ακόμη -2- περιπτώσεις κλοπής από ανασφάλιστα σταθμευμένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα ημεδαπών, αφαιρώντας από το εσωτερικό αυτών το συνολικό χρηματικό ποσό των -27- ευρώ.

 

Το προανακριτικό έργοδιενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Τυρνάβου.

Προηγούμενο άρθρο Την Τρίτη 9/7 η ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση της Συνεταιριστικής Τράπεζας Θεσσαλίας
Επόμενο άρθρο 27ο Μεσογειακό Φεστιβάλ: Διήμερο θερινών κινηματογραφικών προβολών