Ειδήσεις

Συνάντηση του νέου Δ.Σ του Εξωραϊστικού συλλόγου Καστρί Λουτρό με Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας Στερεάς Ελλάδος


Με το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Εξωραϊστικού Συλλόγου Καστρί Λουτρό συναντήθηκε ο Γραμματέας Αποκεντρωμένης Θεσσαλίας Στερεάς Ελλάδος κος Τζανακούλης.

Στο πλαίσιο των προσπαθειών του νέου Διοικητικού Συμβουλίου για την βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης των κατοίκων του οικισμού και την ανάδειξη της περιοχής συζητήθηκαν και παρουσιάστηκαναναλυτικάθέματα – προβλήματα που απασχολούν τον οικισμόμας και γενικά την περιοχή. Ο κος Τζανακούλης έδειξε ενήμερος για αρκετά, αλλά και να αντιλαμβάνεται την αγωνία την ανησυχία  και τη αγανάκτηση (δικαιολογημένα)  των κατοίκων για χρονίζοντα θέματα.

.Για τη σύνδεση με τους ΝέουςΠόρους και τη δημιουργίαγέφυραςαποφασίστηκε η ανάδειξη εκ νέου   του ζητήματος με επαφές με τηνπεριφέρειαΜακεδονίας και τον νέο περιφερειάρχηπου θα οριστεί. .Για το νέο πρόβλημα που έχειπροκύψει με τη μυδοκαλλιέργειακαι  τους κινδύνους που θα προκύψουν στο περιβάλλον,μας ενημέρωσε ότι γίνονται προσπάθειες υπάρχουν ορισμένες εξελίξεις αλλά έχουμε δρόμο και αγώνα μπροστά μας και χρειάζεται η συνδρομή όλων των φορέων..Για τη σύνδεσημε τη  ΠΑΘΕ και ειδικάγια σημείοεισόδου από βορρά στα παράλια μαςλύση με έξοδο (ολοκλήρωση κόμβου Πυργετού ) ώστε  να μη χρησιμοποιείται η είσοδος του Πλαταμωνα, δημιουργώντας τεράστια σύγχυση στους διερχόμενους.

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Πρόεδρος του Συλλόγου ΝάτσιοςΝικόλαος ο Αντιπρόεδρος ΓιαννακόπουλοςΚοσμάς  ο ΤαμίαςΓκουρομπίνοςΧρήστος ο Έφορος Δημοσίωνσχέσεων  Καρυπίδης Ιωάννης και ο ΕιδικόςΣύμβουλος του Δ.Σ ΜπάκαβοςΒασίλειος.

Προηγούμενο άρθρο Ξεκινούν άμεσα τα αντιπλημμυρικά έργα - Δημήτρης Κουρέτας: Η Θεσσαλία ένα απέραντο εργοτάξιο
Επόμενο άρθρο Διπλή γιορτή και φέτος στον Πυργετό, Απόδοση της Κοιμήσεως της Θεοτόκου και εορτή του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού