Ειδήσεις

Πανσυνταξιουχική συγκέντρωση στην Θεσσαλονίκη το Σάββατο 7/9/2024


Η Διοίκηση του Σωματείου Ένωση Συνταξιούχων ΙΚΑ & συγχωνευθέντων Ταμείων Ν. Λάρισας μετά την απόφαση της Πανελλαδικής Συντονιστικής Επιτροπής Αγώνα των Συνταξιουχικών Οργανώσεων για τη Δ.Ε.Θ που ως γνωστό κάθε χρόνο τόσο ο Πρωθυπουργός όσο και οι αρχηγοί των κομμάτων τοποθετούνται με ομιλίες και συνεντεύξεις τύπου εκφράζοντας τις θέσεις τους για τα προβλήματα και τις εξελίξεις, συνεδρίασε σήμερα και αποφάσισε ομόφωνα να συμμετέχει στην Πανσυνταξιουχική συγκέντρωση στην Θεσσαλονίκη το Σάββατο 7/9/2024 ώρα 5μμ στον Λευκό Πύργο και στην πορεία. Για τον λόγο αυτό υπάρχουν δωρεάν λεωφορεία για τη μετακίνηση (αναχώρηση από οδό Τάκη Τσιόγκα/ πρώην Καλλιθέας, στο ύψος του ΤΕΕ, στις 2:00μμ). Δηλώσεις συμμετοχής στα τηλέφωνα: 2410-536160, 6973791692, 6973310888

Εμείς οι συνταξιούχοι, που χρόνια τώρα βιώνουμε τις πιο βάρβαρες περικοπές στις συντάξεις μας, στα πληρωμένα δώρα μας και σ΄ όλα μας τα δικαιώματα που τα ‘χουμε διπλοπληρώσει δεν τα χρωστάμε σε κανένα δανειστή – τραπεζίτη, που τώρα υποφέρουμε από την ακρίβεια και την φτώχεια, συνεχίζουμε τους αγώνες μας μέχρι να δοθούν επαρκείς και άμεσες λύσεις στα προβλήματά που μας έγιναν βραχνάς και έχουν τσακίσει την ζωή μας. Δεν έχουμε άλλη επιλογή από αυτό τον δρόμο του αγώνα για να διεκδικήσουμε μια ζωή με αξιοπρέπεια που άδικα μας έχουν στερήσει και συνεχίζουν να μας στερούν όλες οι κυβερνήσεις.

Σε αυτά τα πλαίσια:

Η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα των Συνταξιουχικών οργανώσεων συζήτησε και αποφάσισε τα ακόλουθα:

Α. Να σταλεί στον Πρωθυπουργό και στους αρχηγούς των κομμάτων υπόμνημα με τα αιτήματα των συνταξιούχων προκειμένου να τοποθετηθούν σε αυτά με τις θέσεις τους ενόψει της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.

Β. Όλες οι Συνταξιουχικές οργανώσεις που ανήκουν στην δύναμη της ΣΕΑ να πραγματοποιήσουν Πανσυνταξιουχική συγκέντρωση στην Θεσσαλονίκη το Σάββατο 7/9/2024 ώρα 5μμ στον Λευκό Πύργο και πορεία.

Γι΄ αυτό καλούμε όλους τους Συνταξιούχους να πάρουν μέρος στη συγκέντρωση να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό μπροστά στην δύσκολη κατάσταση που βιώνουμε, για να δώσουμε μια μαζική-μαχητική απάντηση και να συνεχίσουμε ακόμη πιο μαχητικά τον αγώνα για την λύση των καυτών προβλημάτων μας.

 

ΓΙΑ ΤΟ  Δ.Σ.

        Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                   Ο  Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

 

ΠΑΠΑΔΟΥΛΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ                                                                 ΒΑΓΕΝΑΣ ΜΙΧΑΛΗΣ

Προηγούμενο άρθρο Μάξιμος: Υπάρχει μια υπόκωφη βοή – Ο κόσμος έχει παράπονα από την κυβέρνησή μας
Επόμενο άρθρο Κατ’ ιδίαν συνάντηση του Θανάση Νασιακόπουλου με τον Κυριάκο Μητσοτάκη