Αλλαγή ηγεσίας στους συνταξιούχους ΙΚΑ Τυρνάβου


 Αλλαγή ηγεσίας στον Σύλλογο Συνταξιούχων ΙΚΑ Τυρνάβου και περιχώρων. Νέος πρόεδρος εξελέγη ο μέχρι τώρα γενικός γραμματέας του Συλλόγου κ. Δημήτριος Καραμήτσιος.

 Ο για 18 περίπου χρόνια απερχόμενος πρόεδρος κ. Αθανάσιος Τσικριτσής άφησε ανεξίτηλη τη σφραγίδα του στα τοπικά συνταξιοδοτικά δρώμενα.

Ο 85χρονος αειθαλής και αεικίνητος κ. Τσικριτσής με πλατύ χαμόγελο και μια καρδιά γεμάτη αγάπη για τους συναδέλφους του, πάντα ευγενικός και πρόσχαρος προσπάθησε με όλες του τις δυνάμεις να εξυπηρετήσει στο μέτρο του εφικτού, όλους, ασφαλισμένους εργαζομένους και συνταξιούχους, με περίσσια εργατικότητα. Η καθολική αναγνώρισή του από το σύνολο των συναδέλφων του αποτελεί γι’ αυτούς τον τίτλο τιμής στην τοπική μας κοινωνία.

Εκτιμώντας το τεράστιο έργο του πάντα μαζί με τις εκάστοτε διοικήσεις μετά την αποχώρησή του από το σύλλογο, αφήνοντας τη σκυτάλη σε άξιους συνεργάτες η διαμορφωθείσα διοίκηση τον ανακήρυξε ομόφωνα ως επίτιμο πρόεδρο του Συλλόγου Συνταξιούχων ΙΚΑ Τυρνάβου και περιχώρων.

Αμέσως μετά ο κ. Τσικριτσής δήλωσε συγκινημένος τα εξής:

«Ευχαριστώ από καρδιάς όλους τους φίλους και συνεργάτες, όλους τους ασφαλισμένους του ΙΚΑ εργαζομένους και συνταξιούχους που για 18 ολόκληρα χρόνια με εξέλεγαν συνεχώς πρόεδρο και στήριξαν εμένα και τις εκάστοτε διοικήσεις στο έργο μας.

Πάνω από όλα το έργο, που είναι προϊόν συλλογικής εργασίας αφού παραλάβαμε ένα σύλλογο με μόλις 60 μέλη και τον φτάσαμε σήμερα στα 500 περίπου. Εύχομαι στον καλό φίλο νέο πρόεδρο κ. Δημήτριο Καραμήτσιο και τη διοίκηση υγεία και δύναμη: «Είμαι σίγουρος ότι με την ενεργή υποστήριξη όλων των μελών ο σύλλογος θα συνεχίσει την ανοδική του πορεία».

Ο νέος πρόεδρος κ. Δημήτριος Καραμήτσιος διετέλεσε πρόεδρος στο παρελθόν και όλο το διάστημα οι δύο συνυπήρχαν στη διοίκηση με άψογη συνεργασία.

Ο κ. Καραμήτσιος ήταν η ψυχή του συλλόγου με πολλούς συνδικαλιστικούς αγώνες όχι μόνο ως συνταξιούχος αλλά και ως εργαζόμενος.

Διετέλεσε επίσης πρόεδρος του σωματείου οικοδόμων Τυρνάβου και περιχώρων.

Μετά την εκλογή μέσω της «Ε» ευχαριστεί τα μέλη της διοίκησης για την ομόφωνη εκλογή του καθώς και τον απερχόμενο πρόεδρο για τη συνεργασία. Τόνισε τέλος ότι οι αγώνες δεν σταματούν ποτέ και στους αγώνες αυτούς ο σύλλογος του ΙΚΑ Τυρνάβου και περιχώρων είναι πάντα μπροστάρης.

Η ΝΕΑ ΣΥΝΘΕΣΗ

Μετά την παραίτηση και αναγόρευση του κ. Θανάση Τσικριτσή σε επίτιμο πρόεδρο η σύνθεση του διοικητικού συμβουλίου έχει ως εξής:

Δημήτριος Καραμήτσιος πρόεδρος, Δημήτριος Ευαγγέλου γενικός γραμματέας, Ευάγγελος Μαμάρας αντιπρόεδρος, Βασίλειος Φαρδέλας ταμίας, μέλη: Βασίλειος Λιβιτσιάνος, Αθανάσιος Κακαράντζας, Ευάγγελος Γκατζώρας.

Προηγούμενο άρθρο Εντυπωσίασε η έκθεση οπλικών συστημάτων
Επόμενο άρθρο Σεμινάριο για καλό σεξ από παντρεμένες σε νεαρούς