Προβλήματα Λειτουργίας στον Στεφανιογράφο του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας


 Ως γνωστόν, καιρό τώρα ο στεφανιογράφος του ΠΝΛ έχει τεθεί εκτός λειτουργίας, με αποτέλεσμα εκατοντάδες καρδιοπαθείς να εξαναγκάζονται σε μετακινήσεις είτε προς Αθήνα, είτε προς Θεσσαλονίκη.

 Δεδομένου του υψηλού οικονομικού και ψυχικού κόστους που συνεπάγονται οι μετακινήσεις αυτές, ο Σύλλογος Καρδιοπαθών του Νομού Λάρισας απευθύνθηκε στον βουλευτή κ. Αστέριο Ροντούλη, ζητώντας την άμεση παρέμβασή του για την άρση του προβλήματος.

Ο βουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ, αφού πρώτα συνομίλησε με τον καθηγητή κ. Τρυποσκιάδη, επικοινώνησε με τον Υφυπουργό Υγείας κ. Τιμοσίδη για την διευθέτηση του θέματος.

Ο Υφυπουργός δεσμεύτηκε στον βουλευτή Λάρισας ότι το πολύ μέσα σε πέντε μήνες ένας ολοκαίνουργιος στεφανιογράφος θα έχει εγκατασταθεί στο ΠΝΛ, ενώ για το μεταξύ διάστημα, το Υπουργείο Υγείας, σε συνεργασία με την Διοίκηση του Νοσοκομείου, θα διαθέσει τα απαραίτητα κονδύλια για την επισκευή και την συντήρηση του υφισταμένου μηχανήματος.

Ο κ. Ροντούλης ευχαρίστησε τον Υφυπουργό για την ανταπόκρισή του και τόνισε ότι οι καρδιοπαθείς του Θεσσαλικού διαμερίσματος δεν μπορούν να νιώθουν «παιδιά ενός κατώτερου Θεού».

Προηγούμενο άρθρο Κριτική Μάξιμου στη Βουλή για την οικονομία
Επόμενο άρθρο Η Θ. Παρασκευούδη στον ετήσιο χορό του τμήματος Πάλης της Ε.Α.Λ