Γερμανικό κανάλι ακολουθεί τη Ντόρα Μπακογιάννη στη Θεσσαλία


 Τηλεοπτικό κανάλι μεγάλης εμβέλειας από τη Γερμανία ακολουθεί την πρόεδρο της Δημοκρατικής Συμμαχίας Ντόρα Μπακογιάννη κατά την επίσκεψη που πραγματοποιεί από σήμερα στη Θεσσαλία. Σύμφωνα με πληροφορίες, η κ. Μπακογιάννη, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής της στην Καρδίτσα αναμένεται να αναδείξει έξω από τα σύνορά μας τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της περιοχής μας, αλλά και να αναφερθεί στα προβλήματα του αγροτικού κόσμου καθώς και στις υστερήσεις στις υποδομές, που έχει ανάγκη ο τόπος.

 Αύριο Σάββατο, στο προσυνέδριο στη Λάρισα, θα αναπτυχθούν οι θέσεις της Δημοκρατικής Συμμαχίας για την ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα και την αγροτική οικονομία, καθώς και οι προγραμματικές θέσεις του Κινήματος για την περιφερειακή ανάπτυξη της Θεσσαλίας.

Η Δημοκρατική Συμμαχία, εγκαινιάζοντας μια εντελώς νέα πορεία στα πολιτικά πράγματα του τόπου μας, φιλοδοξεί να διαμορφώσει κείμενα προγραμματικών αρχών και θέσεων, που θα είναι καρπός ελεύθερης δημόσιας διαβούλευσης, τα οποία και θα κατατεθούν στο Ιδρυτικό Συνέδριο. Κάθε μέλος του κινήματος, φίλος ή απλός επισκέπτης της ιστοσελίδας www.dimsim.gr, έχει τη δυνατότητα υποβολής σχολίων και παρατηρήσεων στο κείμενο που τον ενδιαφέρει, αρκεί να επιλέξει την ενότητα που θέλει και να υποβάλει το σχόλιό του.

Προηγούμενο άρθρο Ο Κολωνακιώτης Υπουργός ενέπαιξε τους βαμβακοπαραγωγούς
Επόμενο άρθρο Κώστας Αγοραστός: «Η Περιφέρεια Θεσσαλίας εργάζεται για την ηλεκτροκίνηση σύνολο του Θεσσαλικού σιδηροδρόμου»