Το Περιφ/κό Τμήμα Κεντρ. & Δυτ. Θεσσαλίας του Πανελληνίου Συλλόγου Χημικών Μηχανικών διοργανώνει υπό την αιγίδα του ΤΕΕ Κεντρ. & Δυτ. Θεσσαλίας, ημερίδα με θέμα:
«ΝΕΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΣΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ & ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ»
Το Πρόγραμμα έχει ως εξής :
18:45-19:00 Προσέλευση – Χαιρετισμοί
19:00-19:20 «Νέες τεχνολογίες στα Τρόφιμα, Ευχές και Πραγματικότητα»
Ι. Γιοβανούδης, Καθηγητής Εφαρμογών Τμήματος Τεχνολογίας Τροφίμων ΤΕΙ Λάρισας (Παράρτημα Καρδίτσας)
19:20-19:40 «Προοπτικές και προβληματισμοί στη βιοτεχνολογία»
Α. Τσιότσιας, Επίκουρος Καθηγητής Τμήματος Τεχνολογίας Τροφίμων ΤΕΙ Λάρισας (Παράρτημα Καρδίτσας)
19:40-20:00 «Τρόφιμα και Νανοτεχνολογία»
Ο. Γκορτζή, Επίκουρη Καθηγήτρια Τμήματος Τεχνολογίας Τροφίμων ΤΕΙ Λάρισας (Παράρτημα Καρδίτσας)
20:00-20:20 ΔΙΑΛΕΙΜΜΑ
20:20-20:40 «Νέες τεχνολογίες και Ασφάλεια των Τροφίμων»
Ε. Μαλισσιόβα, Καθηγήτρια Εφαρμογών Τμήματος Τεχνολογίας Τροφίμων ΤΕΙ Λάρισας (Παράρτημα Καρδίτσας)
20:40-21:00 «Παραδείγματα εφαρμογής συστήματος HACCP σε βιομηχανίες τροφίμων»
Ι. Γιοβανούδης, Καθηγητής Εφαρμογών Τμήματος Τεχνολογίας Τροφίμων ΤΕΙ Λάρισας (Παράρτημα Καρδίτσας)
21:00 Ερωτήσεις – Συζήτηση
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην Λάρισα την Παρασκευή 20/5/2011 στις 19:00, στο κτίριο του ΤΕΕ (Καλλιθέας 7, 3ος όροφος).
Χορηγοί της εκδήλωσης είναι : Intercomm Foods S.A., Μέλισσα Κικιζας, ΚΕ.Β.Α.Μ.Ε.,
Q-check.
Με εκτίμηση
ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ