Ημερίδα με θέμα «ΝΕΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΣΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ & ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ»


 Το Περιφ/κό Τμήμα Κεντρ. & Δυτ. Θεσσαλίας του Πανελληνίου Συλλόγου Χημικών Μηχανικών διοργανώνει υπό την αιγίδα του ΤΕΕ Κεντρ. & Δυτ. Θεσσαλίας, ημερίδα με θέμα:

«ΝΕΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΣΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ & ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ»

 Το Πρόγραμμα έχει ως εξής :

18:45-19:00   Προσέλευση – Χαιρετισμοί

19:00-19:20   «Νέες τεχνολογίες στα Τρόφιμα, Ευχές και Πραγματικότητα»

Ι. Γιοβανούδης, Καθηγητής Εφαρμογών Τμήματος Τεχνολογίας Τροφίμων ΤΕΙ Λάρισας (Παράρτημα Καρδίτσας)

19:20-19:40    «Προοπτικές και προβληματισμοί στη βιοτεχνολογία»

Α. Τσιότσιας, Επίκουρος Καθηγητής Τμήματος Τεχνολογίας Τροφίμων ΤΕΙ Λάρισας (Παράρτημα Καρδίτσας)

19:40-20:00  «Τρόφιμα και Νανοτεχνολογία»

Ο. Γκορτζή,  Επίκουρη Καθηγήτρια Τμήματος Τεχνολογίας Τροφίμων ΤΕΙ Λάρισας (Παράρτημα Καρδίτσας)

20:00-20:20  ΔΙΑΛΕΙΜΜΑ

20:20-20:40   «Νέες τεχνολογίες και Ασφάλεια των Τροφίμων»

Ε. Μαλισσιόβα, Καθηγήτρια Εφαρμογών Τμήματος Τεχνολογίας Τροφίμων ΤΕΙ Λάρισας (Παράρτημα Καρδίτσας)

20:40-21:00   «Παραδείγματα εφαρμογής συστήματος HACCP σε βιομηχανίες τροφίμων»

Ι. Γιοβανούδης, Καθηγητής Εφαρμογών Τμήματος Τεχνολογίας Τροφίμων ΤΕΙ Λάρισας (Παράρτημα Καρδίτσας)

21:00             Ερωτήσεις – Συζήτηση

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην Λάρισα την Παρασκευή 20/5/2011 στις 19:00, στο κτίριο του ΤΕΕ (Καλλιθέας 7, 3ος όροφος).

Χορηγοί της εκδήλωσης είναι : Intercomm Foods S.A., Μέλισσα Κικιζας, ΚΕ.Β.Α.Μ.Ε.,

Q-check.

 

 

 

 

Με εκτίμηση

ΤΟ  Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Προηγούμενο άρθρο Εκ. Νασιώκας: «Eίναι αναγκαίο να προχωρήσουμε σε άλλο τρόπο λειτουργίας των Μονάδων Υγείας»
Επόμενο άρθρο Ροντούλης Αστ.: «Μετακίνηση-Μεταστέγαση ΚΕΔΔΥ και ΕΕΕΚ Λάρισας»