Πατριωτικό μέτωπο Ν. Λάρισας: Ο κ. Προβόπουλος «θάβει» το σκάνδαλο με τα τοξικά ομόλογα επί Σημίτη


 Σύμφωνα με δημοσίευμα του Bloomberg «Η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα ζήτησε από το Γενικό Δικαστήριο της Ευρωπαϊκής Ένωσης να απορρίψει μήνυση με την οποία ζητείται η δημοσιοποίηση των εγγράφων που δείχνουν τον τρόπο με τον οποίο η Ελλάδα χρησιμοποίησε παράγωγα για να κρύψει δάνεια και πυροδότησε την κρίση κρατικού χρέους της περιοχής.».

 Βλέπουμε δηλαδή την ωμή παρέμβαση του τραπεζικού κατεστημένου στη δικαιοσύνη σε μια προσπάθεια να καλύψει τα νώτα του. Τα οποιαδήποτε επιχειρήματα που χρησιμοποιεί η Ε.Κ.Τ. δεν είναι ικανά να καλύψουν την κατάφορα αντιδημοκρατική στάση της και την ασέβειά της στο δικαίωμα των ελλήνων για πληροφόρηση και διαφάνεια στις σημαντικές κυβερνητικές ενέργειες.

Επειδή ο κ. Προβόπουλος εκπροσωπεί στην Ε.Κ.Τ. την Τράπεζα της Ελλάδος, επειδή η παρέμβαση της Ε.Κ.Τ. αφορά τη χώρα ευθύνης του και επειδή δε διαβάσαμε κάποια ανακοίνωσή του η οποία να δείχνει την αντίθεσή του στην παρέμβαση αυτή, θέλουμε, σαν έλληνες πολίτες, να τον ρωτήσουμε ευθέως «Γιατί κ. Προβόπουλε «θάβετε» το σκάνδαλο με τα τοξικά ομόλογα επί Σημίτη;» Βέβαια, η ερώτηση είναι ρητορική καθώς η Τράπεζα της Ελλάδος είναι ιδιωτική και όπως είναι φυσικό ο Διοικητής της Τ.τ.Ε. εξυπηρετεί τα συμφέροντα του αφεντικού του, ενός άγνωστου ιδιώτη του οποίου τα συμφέροντα είναι αντίθετα από αυτά του ελληνικού λαού.   

Επικοινωνία: 2410-254286 και  adesyllas@hotmail.com. Νέα: https://www.pamlarisa.blogspot.com/.

Προηγούμενο άρθρο ΠΕΡΙΦ. ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ: «ΤΥΡΟΚΟΜΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΟΤΑΜΙΟΥ ΟΙΚΟΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ»
Επόμενο άρθρο Ροντούλης Αστ.: «Χωρίς Ρεύμα οι Αρδευτές των Τ.Ο.Ε.Β. Μάτι-Τυρνάβου και Αγίας Σοφίας»