Ροντούλης Αστ.: Γίνονται προσλήψεις εκτός ΑΣΕΠ και το ΠΑ.ΣΟ.Κ. κάνει ότι δεν ξέρει τίποτα


 To προσφάτως δημοσιοποιημένο και άκρως προπαγανδιστικό σποτ της Κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ, για τις υποτιθέμενες επιτυχίες της στους 18 μήνες διακυβέρνησης, είναι εξαιρετικά προκλητικό, ιδιαίτερα αυτή την ώρα που το σύνολο των πολιτών είναι αγανακτισμένο.

 Η λαϊκίστικη διάθεση της Κυβέρνησης, έχει ξεπεράσει τα όρια, προσπαθώντας να πείσει για ανύπαρκτες επιτυχίες. Όπως ισχυρίζεται η προπαγάνδα του ΠΑ.ΣΟ.Κ. «όλες οι προσλήψεις γίνονται μέσω ΑΣΕΠ». Είναι γεγονός, ότι θα ήταν επιτυχία αν συνέβαινε πραγματικά κάτι τέτοιο αφού θα σήμαινε την ενδυνάμωση του αξιοκρατικού συστήματος προσλήψεων στην χώρα μας, αλλά δυστυχώς δεν είναι πραγματικότητα και αποδεικνύεται περίτρανα από Κυβερνητικά χείλη.

Συγκεκριμένα, μετά από ερώτηση που είχε υποβάλλει ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΛΑ.Ο.Σ. και βουλευτής Λάρισας Αστέριος Ροντούλης, σχετικά με τις προσλήψεις στο ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ., δόθηκε από το Υπουργείο Εσωτερικών η εξής απάντηση: «Από την διαδικασία των προσλήψεων μέσω ΑΣΕΠ εξαιρούνται μεταξύ άλλων κατηγοριών προσωπικού,  το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕ.ΕΛ.Π.Ν.Ο.)»…. «Ως εκ τούτου, το ΑΣΕΠ δεν γνωρίζει για την προκήρυξη διακοσίων τριάντα δύο (232) θέσεων νοσηλευτικού προσωπικού ούτε για την ακολουθούμενη από το ως άνω Κέντρο διαδικασία για την πρόσληψη του προσωπικού αυτού».

Σχολιάζοντας ο βουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ. Αστέριος Ροντούλης, τόνισε το εξής:

«Γίνονται προσλήψεις και εκτός ΑΣΕΠ, απλά η Κυβέρνηση, νομίζει ότι δεν θα τις αντιληφθεί κανένας. Πλανιέται αν το πιστεύει. Η επαναφορά του αξιοκρατικού συστήματος είναι απαίτηση της κοινωνίας και υποχρέωση της Πολιτείας απέναντι στους Έλληνες πολίτες και δεν αποτελεί πρόσφορο έδαφος για ανόητα κυβερνητικά σποτάκια που το μόνο που καταφέρνουν είναι να προκαλέσουν την θυμηδία και την οργή των πολιτών.

Καλά θα έκαναν οι αρμόδιοι κυβερνητικοί παράγοντες οι οποίοι διαχειρίζονται τα χρήματα του Έλληνα φορολογούμενου να τα διαθέτουν για πιο σοβαρούς λόγους από την ανάδειξη του Πασοκικού έργου. Άλλωστε οι χιλιάδες λαού που γεμίζουν τις πλατείες είναι αδιάψευστος μάρτυρας της όποιας επιτυχίας του».

Προηγούμενο άρθρο Παρουσίαση του νέου βιβλίου του Μ. Χαρακόπουλου «Εκ νεότητος μου»
Επόμενο άρθρο Ορκωμοσία πραγματοποίησε το τμήμα Λογιστικής χθες Τετάρτη