Ο Διαρρήκτης ήταν απρόσεκτος


 Δεν μπορούσε να βρει το κινητό του και το κάλεσε για να το εντοπίσει. Όταν του απάντησε κάποιος λέγοντάς του ότι το είχε βρει στο δρόμο και του έκλεισε ραντεβού για να του το επιστρέψει, πίστεψε πως ήταν τυχερός. Δεν φαντάστηκε, όμως, ότι ο… «έντιμος πολίτης» ήταν αστυνομικός και είχε βρει το κινητό σε… τόπο διάρρηξης!

Ο αλλοδαπός την «πάτησε» σαν αγράμματος από απροσεξία. Μαζί με έναν συνεργό του που τώρα αναζητείται, διέρρηξαν ένα σπίτι στη Χαλκίδα και άρπαξαν διάφορα αντικείμενα μεγάλης αξίας. Δεν αντιλήφθηκε, όμως, ότι το κινητό του έπεσε καθώς διέφευγαν και, όταν κατάλαβε ότι δεν το είχε μαζί του, φαντάστηκε πως το είχε ξεχάσει κάπου! Όταν κάλεσε από άλλη συσκευή, του απάντησε ένας ευγενέστατος άνθρωπος που προθυμοποιήθηκε να τον συναντήσει για να του το επιστρέψει! Μόλις πήγε στο ραντεβού, όμως, αντί για το κινητό του αντίκρισε ένα… ζευγάρι χειροπέδες!

*** Απρόσεκτοι ήταν και οι δυο Έλληνες ηλικίας 27 και 31 χρόνων που παραβίασαν με ένα κατσαβίδι αφού την είσοδο ενός καταστήματος στην Λάρισα και άρπαξαν 60 ευρώ. Η διάρρηξη έγινε μπροστά στα μάτια περαστικών που ειδοποίησαν την Αστυνομία, άνδρες της οποίας συνέλαβαν τους δράστες και βρήκαν πάνω τους τα κλεμμένα χρήματα.

Η προανάκριση αποκάλυψε ότι στις 7 Ιουνίου είχαν διαρρήξει με τον ίδιο τρόπο άλλο ένα κατάστημα και είχαν κλέψει 590 ευρώ. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, αλλά οι αστυνομικοί ερευνούν αν κρύβονται πίσω και από άλλες διαρρήξεις καταστημάτων της πόλης.

Προηγούμενο άρθρο Ποδηλατικός αγώνας Σπαρμός – Όλυμπος 17 Σεπτεμβρίου
Επόμενο άρθρο Μουσική βραδιά υπό το φως της Πανσελήνου στη Λάρισα