Μέχρι 15 Οκτωβρίου οι προτάσεις για το ρυθμιστικό της Λάρισας


 Έγγραφο προς τους Δήμους των οποίων τα διοικητικά όρια συμπεριλαμβάνονται στη μελέτη « Ρυθμιστικό Σχέδιο και Πρόγραμμα Προστασίας Περιβάλλοντος οικιστικού Συγκροτήματος Λάρισας», προς την αρμόδια Υπηρεσία της Περιφέρειας Θεσσαλίας, και το ΤΕΕ – Τμήμα Κεντρικής και Δυτικής Θεσσαλίας, απέστειλε η Γ.Γ. της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας – Στερεάς Ελλάδας, κ. Καλλιόπη Γερακούδη, προκειμένου να διατυπώσουν τις απόψεις τους μέχρι τις 15-10-2011 και να τις διαβιβάσουν στο ΥΠΕΚΑ.

Πρόκειται για τους Δήμους Λαρισαίων, Τυρνάβου, Κιλελέρ, Ελασσόνας, Αγιάς και Τεμπών.

Να υπενθυμίσουμε ότι την προηγούμενη Πέμπτη (14.09.2011), πραγματοποιήθηκε σχετική σύσκεψη στο Υπουργείο Περιβάλλοντος, παρουσία του Υφυπουργού, κ. Νίκου Σηφουνάκη και της κ. Γερακούδη, στην οποία συμφωνήθηκαν τα χρονικά όρια προκειμένου να συνεδριάσουν το Περιφερειακό Συμβούλιο , τα Δημοτικά Συμβούλια και οι εμπλεκόμενοι φορείς για να καταθέσουν τις προτάσεις τους επί του σχεδίου Προεδρικού Διατάγματος για το Ρυθμιστικό Σχέδιο της Λάρισας.

Μετά και την κατάθεση των προτάσεων αυτών θα προχωρήσει η τελική επεξεργασία του Ρυθμιστικού Σχεδίου και θα υπογραφεί το σχετικό Προεδρικό Διάταγμα.

Προηγούμενο άρθρο «Κλείδωσαν» οι εκλογές για το Νοέμβριο
Επόμενο άρθρο Δεν πληρώνετε; Προβλέπεται κατάσχεση μισθού, σύνταξης, πλειστηριασμός και φυλακή