Συνάντηση Κώστα Αγοραστού με το Σύλλογο Πολυτέκνων Λάρισας


 Με τη Διοίκηση του Συλλόγου Πολυτέκνων Λάρισας συναντήθηκε ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός.

Στη συνάντηση παρευρέθηκαν ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Ν. Τσόγιας, ο αντιπρόεδρος κ. Ν. Γαβρίηλ, ο ταμίας κ. Αθ. Μπίκας και το μέλος κ. Π. Τσακίρης οι οποίοι έθεσαν στον περιφερειάρχη ζητήματα των πολυτέκνων γενικότερα αλλά και εκείνα που αφορούν τον σύλλογο τους.

«Μέσα σ’ αυτή τη δύσκολη οικονομική συγκυρία η πολύτεκνη οικογένεια αντιμετωπίζει, λόγω των αυξημένων αναγκών της, μεγάλες προκλήσεις στην καθημερινή προσπάθεια επιβίωσης. Με τα νέα μέτρα που ανακοινώθηκαν πλήττεται κατάφορα ο προϋπολογισμός των οικογενειών των πολυτέκνων. Σε μια χώρα όπου το δημογραφικό πρόβλημα είναι ένα μείζον ζήτημα, η στήριξη προς την πολύτεκνη οικογένεια είναι χρέος της πολιτείας» τόνισε ο κ. Κ. Αγοραστός.

Τα μέλη του συλλόγου ζήτησαν επίσης τη στήριξη της Περιφέρειας για εύρεση χώρου στέγασης γραφείων εντός της Λάρισας για τη λειτουργία των δραστηριοτήτων τους.

Ο κ. Αγοραστός επανέλαβε την πάγια θέση του ότι η Αυτοδιοίκηση οφείλει να βρίσκεται συνεχώς κοντά στις πολύτεκνες οικογένειες και να τις στηρίζει έμπρακτα και διαβεβαίωσε τη διοίκηση του Συλλόγου ότι η Περιφερειακή Αρχή αντιμετωπίζει με ιδιαίτερη ευαισθησία τις πολύτεκνες οικογένειες και τα ζητήματα που τους αφορούν  και στο μέτρο των δυνατοτήτων της θα προωθήσει παρεμβάσεις και μέτρα για τη στήριξή τους.

Προηγούμενο άρθρο Κ. Αγοραστός: «Χρέος του Υπουργείου Παιδείας να διατηρήσει ως ιστορικό σχολείο την Οικονόμειο Σχολή»
Επόμενο άρθρο Νέα διεύθυνση της υπηρεσίας υδάτων