Μαζική η συμμετοχή στην απεργία των τραπεζοϋπαλλήλων


Tags |

Με ενημερωτικό δελτίο τύπου, ο επικεφαλής του Νομαρχιακού Παραρτήματος της ΟΤΟΕ στο νομό Λάρισας, Κώτσιος Αθανάσιος, δηλώνει ότι :

Σήμερα την ημέρα της Παντραπεζικής Απεργίας που προκήρυξε η ΟΤΟΕ σε όλη την χώρα, η συμμετοχή των τραπεζοϋπαλλήλων ήταν καθολική !

Σήμερα οι τραπεζοϋπάλληλοι μέλη της ΟΤΟΕ με την μαζική συμμετοχή τους στη απεργία, έστειλαν ξεκάθαρο μήνυμα προς την διοίκηση της τράπεζας Πειραιώς να μην προχωρήσει σε απολύσεις εργαζομένων της τράπεζας και να ανακαλέσει άμεσα την απόλυση των 24 υπαλλήλων της, τηρώντας την συμφωνία που υπέγραψε με την ΟΤΟΕ και τον ΣΕΤΠ και να τοποθετήσει το συντομότερο δυνατόν τους 145 εργαζόμενους στο RBU της τράπεζας Πειραιώς σε θέσεις εργασίας στο δίκτυο της τράπεζας.

Σήμερα οι τραπεζοϋπάλληλοι έστειλαν ξεκάθαρο μήνυμα προς τις διοικήσεις όλων των τραπεζών της χώρας ότι δεν θα δεχτούν την απόλυση κανενός συναδέλφου τους σε καμία τράπεζα και θα αντισταθούν σθεναρά.

Εάν η τριμερής συνάντηση Υπουργείου Εργασίας-ΟΤΟΕ-Διοίκηση  Τράπεζας Πειραιώς που θα γίνει σήμερα το μεσημέρι στο Υπουργείο Εργασίας δεν έχει ως αποτέλεσμα την ανάκληση των απολύσεων των 24 συναδέλφων, τότε η ΟΤΟΕ θα συνεχίσει τις αγωνιστικές κινητοποιήσεις της.

Παρόλο τις άσχημες επικρατούσες καιρικές συνθήκες στην πόλη της Λάρισας σήμερα, εμείς οι εργαζόμενοι σε όλες τις τράπεζες με την στήριξη του Εργατοϋπαλληλικού κέντρου Λάρισας, περιφρουρήσαμε με ιδιαίτερη θέρμη, αφοσίωση και συναδελφικότητα την απεργία μας στο κατάστημα της τράπεζας Πειραιώς επί της οδού Ίωνος Δραγούμη, δίπλα στο Δημαρχείο Λάρισας.

AΠOΦAΣIΣTIKA KAI ENΩTIKA ΘA ΠAΛEΨOYME MEXPI THN ΔIKAIΩΣH MAΣ ΓIA THN APΣH TΩN AΠOΛYΣEΩN KAI THN EΠANAΦOPA  THΣ ΣYMΦΩNIAΣ  ME THN TPAΠEZA. ΣYNEXIZOYME!

OΛOI MAZI AΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ,OΛOI MAZI MΠOPOYME KAΛYTEPA!