Ειδήσεις

Χριστουγεννιάτικες Εκδηλώσεις στο Δήμο Κιλελέρ


Συνεχίστηκαν  κι αυτό το Σαββατοκύριακο με μεγάλη επιτυχία και με μαζική συμμετοχή των κατοίκων  οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στις τοπικές κοινότητες του Δήμου Κιλελέρ.

Φωταγωγήθηκαν  τα Χριστουγεννιάτικα δέντρα στο ΚΑΠΗ Νίκαιας, στο Νέο Περιβόλι, στις Νέες Καρυές, στο Αχίλλειο, στη Μέλισσα, στη Μελία, στο Ομορφοχώρι, στα Βούναινα, στο Αρμένιο και στο Μελισσοχώρι.

Συμμετείχαν στις εορταστικές εκδηλώσεις οι χορωδίες του Μικρασιατικού συλλόγου Βουναίνων «Η καθ΄ημάς Ανατολή», του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Κιλελέρ, παιδικές χορωδίες και η φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου. Διοργανώθηκαν επίσης Φιλανθρωπικά Bazaar. Στο Καλαμάκι πραγματοποιήθηκε το παραδοσιακό έθιμο της «γουρουνοχαράς».

Στις εκδηλώσεις παραβρέθηκαν και έδωσαν τις ευχές τους οι αντιδήμαρχοι Ι. Μπακαλόπουλος, Κ. Χατζηκωνσταντίνου, Αχ. Χατζούλης, Χ. Χατζούλης, Β. Χλιάπη – Γκουνιαρούδη και Αλ. Χονδρονάσιος, μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων και πλήθος κόσμου.Τις εκδηλώσεις που τελούσαν υπό την αιγίδα της αντιδημαρχίας Πολιτισμού του Δήμου Κιλελέρ συνδιοργάνωσαν οι τοπικές κοινότητες με τους κατά τόπους συλλόγους.

 

 

 

Προηγούμενο άρθρο Η καρδιά της Χριστουγεννιάτικης Ελλάδος χτυπά στη πόλη των Τρικάλων
Επόμενο άρθρο Μάξιμος: Να συνειδητοποιήσουμε την ανάγκη ενίσχυσης του στρατού