Ειδήσεις

Φιλανθρωπικό τουρνουά μπάσκετ


Φιλανθρωπικό τουρνουά μπάσκετ για την ενίσχυση του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας διοργανώνουν το Σάββατο 28 Δεκεμβρίου 2019 οι Παλαίμαχοι Καλαθοσφαιριστές της Λάρισας και η Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Στους τρεις, συνολικά,  αγώνες που θα διεξαχθούν στο κλειστό Γυμναστήριο του ΕΑΚ Λάρισας, συμμετέχουν επίσης οι παλαίμαχοι καλαθοσφαιριστές Θεσσαλονίκης και Βόλου και ο Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Λάρισας.

Συγκεκριμένα στις 3 μ.μ. αγωνίζονται οι Μικτές Ομάδες Βετεράνων Λάρισας και Μαραθωνοδρόμων, στις 4.30 μ.μ. οι Βετεράνοι Βόλου και στις 6 μ.μ. οι Βετεράνοι Θεσσαλονίκης. Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

Σε συνέντευξη Τύπου που έδωσαν οι διοργανωτές, ανέφεραν τα εξής:

-Νίκος Λιούπας, αντιπεριφερειάρχης  Αθλητισμού και Πολιτισμού: « Η Περιφέρεια Θεσσαλίας σε συνεργασία με τους βετεράνους καλαθοσφαιριστές και το Σύλλογο Μαραθωνοδρόμων διοργανώνει τουρνουά μπάσκετ με ελεύθερη είσοδο και φιλανθρωπικό σκοπό. Καλούμε όλο τον κόσμο να έρθει στο ΕΑΚ , να συνεισφέρει σε αυτή την προσπάθεια και να απολαύσει μια  μεγάλη γιορτή του μπάσκετ, για καλό σκοπό».

-Απόστολος Γούλας, πρόεδρος Συλλόγου μαραθωνοδρόμων: « Οι Μαραθωνοδρόμοι της Λάρισας συμμετέχουμε στο φιλανθρωπικό τουρνουά και καλούμε όλο τον κόσμο να συνεισφέρει,  με σκοπό την αγορά σεντονιών για να καλύψουμε τις ανάγκες του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας».

-Δημήτρης Χύτας, εκπρόσωπος ΣΠΑΚ: « Ο Σύλλογος Παλαίμαχων Καλαθοσφαιριστών Λάρισας διοργανώνει φιλανθρωπικό τουρνουά που αναβιώνει τις παλιές καλές εποχές του μπάσκετ. Ευχαριστώ όλους τους συλλόγους που συμμετέχουν αφιλοκερδώς,  την Περιφέρεια Θεσσαλίας που διαχρονικά στέκεται  αρωγός στις προσπάθειες μας, τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό που πρόκειται να συμμετέχει και αγωνιστικά στο τουρνουά καθώς και όλους τους υποστηρικτές μας».

 

 

Προηγούμενο άρθρο Η προσπάθεια της κυβέρνησης να περιορίσει τις λαϊκές διαδηλώσεις θα πέσει στο κενό
Επόμενο άρθρο 14ο Φεστιβάλ Θεσσαλών Ευρώπης στη Νυρεμβέργη