Ειδήσεις

Μάξιμος: Το 2020 έτος ελπίδας και υψηλών προσδοκιών


«Οι Έλληνες προϋπαντούν τον νέο χρόνο με αισθήματα αισιοδοξίας και αυτοπεποίθησης ότι, επιτέλους, θα αποτυπωθεί στην καθημερινότητά τους η νέα σελίδα που άνοιξε το προηγούμενο θέρος με την μεγάλη νίκη της Νέας Δημοκρατίας. Η πλατιά αποδοχή των κεντρικών επιλογών της κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη στους τομείς της Οικονομίας, της Ασφάλεια, της Εκπαίδευσης αποδεικνύει ότι η ελληνική κοινωνία έχει βγει πολύ πιο ώριμη από την υπερδεκαετή κρίση και απαλλαγμένη από τις ψευδαισθήσεις του παρελθόντος». Τα παραπάνω δήλωσε ο πρόεδρος της Διαρκούς Επιτροπής Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης της Βουλής, βουλευτής Λαρίσης της Νέας Δημοκρατίας, κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος μετά τις συναντήσεις που έχει στα Φάρσαλα με αφορμή την ανταλλαγή ευχών για το νέο έτος.

Ο Θεσσαλός πολιτικός, αφού συνομίλησε με δεκάδες κατοίκους της πόλης των Φαρσάλων, οι οποίοι του εξέφρασαν τις σκέψεις και τους προβληματισμούς τους για τα επίκαιρα τοπικά και εθνικά ζητήματα, επισήμανε ότι «όπως διαπιστώνω καθημερινώς, οι ελπίδες και οι προσδοκίες όλων για το 2020, είναι πολύ υψηλές. Οι συμπολίτες μας αναμένουν ότι σύντομα θα καταγραφούν υψηλοί ρυθμοί οικονομικής ανάπτυξης, με μείωση φόρων και ισχυρών κινήτρων υπέρ της επιχειρηματικότητας, ώστε να ανοίξουν δουλειές και οι νέοι μας όχι μόνον να παραμείνουν στο τόπο μας αλλά να επιστρέψουν και αυτοί που έφυγαν.

Ιδιαίτερα, στον αγροτικό κόσμο, που βρέθηκε για χρόνια στο μάτι του κυκλώνα, είναι ισχυρή η πεποίθηση ότι τώρα ήλθε η ώρα για να μπουν οι βάσεις για την ανάταξη της πρωτογενούς παραγωγής, τονώνοντας ταυτόχρονα την οικονομική και πληθυσμιακή αποκέντρωση της χώρας. Όλοι αναγνωρίζουν ότι είναι ακόμη πολλές οι παθογένειες του παρελθόντος που πρέπει να υπερνικήσουμε, αλλά η πορεία που έχει δρομολογήσει η κυβέρνηση δεν έχει επιστροφή. Με γοργά βήματα, εντός του 2020, θα πρέπει να καλύψουμε το χαμένο έδαφος, ώστε να δημιουργήσουμε την Ελλάδα που οραματιζόμαστε».

Προηγούμενο άρθρο Χριστουγεννιάτικη γιορτή στο ΚΔΑΠ ΜΕΑ Πρόσβαση
Επόμενο άρθρο Ανοιχτή ξενάγηση στην επανασχεδιασμένη μόνιμη έκθεση της Συλλογής Κατσίγρα