Ειδήσεις

ΕΚΛ: Αλληλεγγύη στην Απεργία των Εργαζομένων του ΟΤΕ


Το Εργατικό Κέντρο Λάρισας χαιρετίζει τον μεγάλο απεργιακό αγώνα των εργαζομένων στον όμιλο ΟΤΕ. Με την σημερινή μαζική συμμετοχή στην Απεργία έδωσε ακόμη μία δυναμική απάντηση στις μεθοδεύσεις της εργοδοσίας.

Οι άθλιες πρακτικές εκφοβισμού και τρομοκράτησης των εργαζομένων, από την εργοδοσία του ΟΤΕ -που έφτασε στο σημείο να μηνύει και να απαιτεί την σύλληψη εργαζομένων και συνδικαλιστών απεργών- πήραν ηχηρή απάντηση!

Οι εργαζόμενοι του ΟΤΕ συνεχίζουν τον αγώνα και την απεργία τους, ενάντια στην εργοδοσία και τους μηχανισμούς της. Συνεχίζουν τον αγώνα τους με βασικό αίτημα την υπογραφή μιας, ενιαίας Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας για όλους τους εργαζόμενους στον όμιλο, με εξίσωση μισθών και δικαιωμάτων προς τα πάνω.

Καλούμε τα Συνδικάτα της περιοχής μας να εκφράσουν έμπρακτα την Αλληλεγγύη τους στον αγώνα των εργαζομένων του ΟΤΕ και στην Απεργία που συνεχίζεται. Αύριο, 9 Γενάρη να βρεθούν στο πλευρό των εργαζομένων του ΟΤΕ, στην απεργιακή συγκέντρωση μπροστά από το κατάστημα του ΟΤΕ επί της Φιλελλήνων, στις 11 το πρωί.

Προηγούμενο άρθρο Πρόγραμμα Κινηματογραφικής Λέσχης Νίκαιας
Επόμενο άρθρο Δημοπρατήθηκε η κατασκευή του δρόμου Κεραμίδι – Ρακοπόταμος