Σύλληψη δύο ημεδαπών για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών


Συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω, πρωινές ώρες στις (22-03-2012) στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, δύο ημεδαποί ηλικίας 22 και 41 ετών αντίστοιχα για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.

Ειδικότερα, χθες το πρωί ο 22χρονος παραβίασε με κατσαβίδι κατάστημα στη Λάρισα και αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των 51 ευρώ, ενώ ο 41χρονος τον ανέμενε σε παρακείμενο χώρο στάθμευσης, εντός Ι.Χ.Φ. αυτοκινήτου, πλην όμως έγιναν αντιληπτοί και συνελήφθησαν από προστρέξαντες αστυνομικούς.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι δύο ημεδαποί λίγη ώρα πριν είχαν διαπράξει και τις παρακάτω κλοπές-διαρρήξεις καταστημάτων στη Λάρισα:
·    διέρρηξαν κατάστημα στη Λάρισα και αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 84,5 ευρώ.
·    διέρρηξαν κατάστημα στη Λάρισα και αφαίρεσαν άγνωστο χρηματικό ποσό.

Σε βάρος του 22χρονου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης από 01-03-2012 του Β’ Ανακριτή Λάρισας για κατ’ επάγγελμα και κατ’ εξακολούθηση περιπτώσεις κλοπών.

Από την κατοχή των δραστών κατασχέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία, το Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, καθώς και το συνολικό χρηματικό ποσό των 135,5 ευρώ, που προφανώς προέρχεται από τις προαναφερθείσες διαρρήξεις.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας.

Προηγούμενο άρθρο 2η Συνάντηση εργασίας στα Πλαίσια του Ευρωπαϊκού Προγράμματος «ΙΝΜΑ» για την καινοτομία στις μικρομεσαίες επιχ/σεις της Περιφέρειας Θεσσαλίας
Επόμενο άρθρο Εορτασμός της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου