Ειδήσεις

5η Συνάντηση της Ακαδημία Γονέων Λάρισας


Το Περιφερειακό Κέντρο Εκπαιδευτικού Σχεδιασμού (ΠΕ.Κ.Ε.Σ.) Θεσσαλίας συνδιοργανώνει με την «Μονάδα Εφηβικής Υγείας (Μ.Ε.Υ.), της Β΄ Παιδιατρικής Κλινικής του Πανεπιστημίου Αθηνών, Νοσοκομείο Παίδων Π. & Α. Κυριακού», την Ελληνική Εταιρεία Εφηβικής Ιατρικής, σε συνεργασία με τον Επιστημονικό Οργανισμό «Μαζί για την Εφηβική Υγεία» και τη Μονάδα Εφηβικής Υγείας (ΜΕΥ), καθώς και το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών του ΕΚΠΑ «Στρατηγικές Αναπτυξιακής και Εφηβικής Υγείας» και το Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα SELMA, την υλοποίηση του προγράμματος «Ακαδημία Γονέων».
Στη Λάρισα υπεύθυνη, είναι η Δρ Ελένη Ξυνοπούλου, Αναπληρώτρια Οργανωτική Συντονίστρια, ΣΕΕ Αειφορίας. Το πρόγραμμα «Ακαδημία Γονέων», έχει σαν στόχο την ενημέρωση και στήριξη των γονέων σε θέματα συμπεριφοράς και υγείας σχετικά με την παιδική και κυρίως εφηβική ηλικία. Οι ομιλητές, είναι έγκριτοι επιστήμονες με κύρος και εμπειρία από το χώρο της Υγείας. θα πραγματοποιηθούν 8 μηνιαίες συναντήσεις, κάθε Τρίτη, ώρα 18:00 – 20:00. Στο τέλος υλοποίησης, όλων των εισηγήσεων, στους συμμετέχοντες θα γίνει η απόδοση βεβαιώσεων συμμετοχής.

Η Πέμπτη συνάντηση της Ακαδημίας Γονέων Λάρισας θα γίνει, Τρίτη ,

3  Μαρτίου 2020 , στο χώρο του Εμπορικού Επιμελητήριου Λάρισας (Παπακυριαζή 44, 2ος όροφος) και ώρες 18.00 – 20.00,  με θέμα : «Προβλήματα υγείας των εφήβων-ο γιατρός με τον έφηβο»

Εισηγητής : Νικόλαος Σκεντέρης, παιδίατρος-ιατρός Κοινωνικής Ιατρικής
Αναπληρωτής Καθηγητής Παιδιατρικής-Κοινωνικής και Αναπτυξιακής Παιδιατρικής
Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

ΧΩΡΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΩΝ: Εμπορικό & Βιομηχανικό Επιμελητήριο Λάρισας (Παπακυριαζή 44, 2ος όροφος).

Όσοι γονείς δεν έχουν εγγραφεί στην Ακαδημία Γονέων Λάρισας μπορούν να συμμετέχουν  και από τη 5η συνάντηση και μπορούν να συμμετέχουν και να εγγραφούν στο χώρο της συνάντησης.

 

 

 

Προηγούμενο άρθρο Εξιχνίαση κλοπής - σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος ατόμου
Επόμενο άρθρο Αναβάλλεται ο 3ος Κραυξίδειος αγώνας δρόμου