Ειδήσεις

Υλοποιούνται εντός του 2020 όλες οι προγραμματισμένες επενδύσεις της ΕΔΑ ΘΕΣΣ στο Δήμο Μετεώρων


Συνάντηση πραγματοποίησε ο Γενικός Διευθυντής, κ. Λεωνίδας Μπακούρας, η Διευθύντρια Ανάπτυξης της Αγοράς Φυσικού Αερίου στη Θεσσαλία, κα Ευθυμία Καλογήρου και τα στελέχη της ΕΔΑ ΘΕΣΣ με τον Δήμαρχο Μετεώρων, κ. Θοδωρή Αλέκο και τα μέλη της δημοτικής αρχής.

Στο πλαίσιο αυτής, ο Γενικός Διευθυντής επιβεβαίωσε την απόλυτη τήρηση του προγραμματισμού της για την υλοποίηση του επενδυτικού της πλάνου εντός του 2020, όπως προβλέπεται στο Πρόγραμμα Ανάπτυξης 2020 -2024. Σύμφωνα με το 5ετές Πρόγραμμα, έως το 2024 πρόκειται να διατεθούν κεφάλαια που ξεπερνούν τα 2 εκ. € για επενδύσεις δικτύου στο Δήμο Μετεώρων. Παράλληλα τόνισε ότι, προτεραιότητα της Εταιρείας είναι πάντα η απρόσκοπτη ανάπτυξη δικτύου διανομής για την ασφαλή και αδιάλειπτη διανομή φυσικού αερίου προς όφελος των καταναλωτών.

Ο Δήμαρχος Μετεώρων, εξέφρασε την ικανοποίησή του για τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες που παρέχει η ΕΔΑ ΘΕΣΣ στους πολίτες και την άριστη συνεργασία που διατηρεί η Εταιρεία με την τοπική αρχή. Παράλληλα, ενημέρωσε ότι δρομολογούνται οι ενέργειες για την ενεργοποίηση του συνόλου των 12 δημοτικών κτιρίων. Τέλος, αναγνώρισε τα οφέλη που προκύπτουν από την υλοποίηση ενός τόσο σημαντικού επενδυτικού προγράμματος, σε οικονομικό αλλά και περιβαλλοντικό επίπεδο.

 

 

Προηγούμενο άρθρο E-learning σεμινάριο από τον ΣΘΕΒ: Πωλήσεις σε περιόδους κρίσης
Επόμενο άρθρο Μάξιμος: Voucher Κοινωνικού Τουρισμού για όλους τους Πολύτεκνους και Τρίτεκνους