Ειδήσεις

Επικοινωνία Κέλλα με Βορίδη και Σταϊκούρα


Την αναστολή του τέλους επιτηδεύματος στους αγρότες και τους κτηνοτρόφους του κανονικού καθεστώτος, ζήτησε ο αν. Γραμματέας της ΚΟ της ΝΔ, βουλευτής Ν. Λάρισας Χρήστος Κέλλας, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον Υπουργό Οικονομικών, κ. Χρήστο Σταϊκούρα και τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Μάκη Βορίδη.

Ο Λαρισαίος πολιτικός επεσήμανε στα κυβερνητικά στελέχη “το οικονομικό αδιέξοδο στο οποίο βρίσκεται ο αγροτικός κόσμος του νομού Λάρισας, ιδιαίτερα την παρούσα χρονική στιγμή, που τα καλλιεργητικά έξοδα είναι  αυξημένα και ο παραγωγός χρειάζεται  ουσιαστική  και  στοχευμένη στήριξη”.

Οι κκ. Σταικούρας και Βορίδης αναγνώρισαν το δίκαιο του αιτήματος, απαντώντας στον κ. Κέλλα ότι η κυβέρνηση θα προχωρήσει άμεσα σε διορθωτικές κινήσεις και θετικές ανακοινώσεις.

Χρ. Κέλλας

Κατόπιν τούτου, ο  Λαρισαίος πολιτικός δήλωσε:

«Από την πρώτη στιγμή επεσήμανα στους αρμόδιους Υπουργούς, την αναγκαιότητα αναστολής ή και οριστικής κατάργησης του τέλους επιτηδεύματος για τους αγρότες και τους κτηνοτρόφους μας. Σε νεώτερη τηλεφωνική μου επικοινωνία, ενημερώθηκα με ικανοποίηση ότι επίκειται σχετική ευνοϊκή ρύθμιση.

Η κυβέρνηση της ΝΔ αποδεικνύει για μία ακόμη φορά ότι βρίσκεται στο πλευρό του Έλληνα παραγωγού και τηρεί τις προγραμματικές της δεσμεύσεις.

Στηρίζουμε την αγροτική παραγωγή και την γενική επανεκκίνηση της ελληνικής οικονομίας. Είμαστε εδώ για να ακούσουμε, να συζητήσουμε και να λύσουμε προβλήματα, ανοίγοντας δρόμους ανάπτυξης του πρωτογενούς τομέα».

 

Προηγούμενο άρθρο Εξιχνιάσθηκαν άμεσα πέντε υποθέσεις κλοπών-διαρρήξεων οικιών
Επόμενο άρθρο Εκδήλωση του ΚΚΕ για την Παγκόσμια Μέρα Κατά των Ναρκωτικών