Ειδήσεις

Μάξιμος: Συνεργαζόμενοι μπορούμε να καλύψουμε το χαμένο έδαφος στο ΓΝΛ


«Ευελπιστώ ότι η τοποθέτηση του κ. Γρηγόρη Βλαχάκη, ως νέου Διοικητή στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας, θα δρομολογήσει τις απαραίτητες ενέργειες για την επίλυση των χρόνιων προβλημάτων του νοσοκομείου της πόλης μας». Τα παραπάνω τονίζει ο πρόεδρος της Διαρκούς Επιτροπής Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης της Βουλής, βουλευτής Λαρίσης της Νέας Δημοκρατίας, κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος σε μήνυμα του προς την Ένωση Ιατρών Νοσηλευτηρίων Κέντρων Υγείας Λάρισας, με αφορμή τη σύσκεψη φορέων σχετικά με τα θέματα που απασχολούν το “Κουτλιμπάνειο – Τριανταφύλλειο», Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας.

Ο Θεσσαλός πολιτικός, που είχε επικοινωνία με τον νέο διοικητή του ΓΝΛ, τον συνεχάρη και του ευχήθηκε καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα, ενώ δήλωσε αρωγός στην προσπάθεια για την αναβάθμιση του νοσοκομείου..

Ο Μάξιμος Χαρακόπουλος στο μήνυμά του εκφράζει τη λύπη του «διότι λόγω της συνάντησής μου με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Κατερίνα Σακελλαροπούλου ως επικεφαλής της ελληνικής αντιπροσωπείας στη Διακοινοβουλευτική Συνέλευση Ορθοδοξίας, αδυνατώ να ανταποκριθώ στην πρόσκλησή σας».

Ο κυβερνητικός βουλευτής υπογραμμίζει ότι «με την επέλαση του κορονοϊού το προηγούμενο διάστημα, η δημόσια υγεία βρέθηκε στην πρώτη γραμμή και κέρδισε το στοίχημα, ανταποκρινόμενη επιτυχώς στην πρόκληση της πανδημίας. Ταυτόχρονα, όμως, κατέστη ιδιαίτερα σαφές ότι το σύστημα δημόσιας υγείας θα πρέπει να θωρακιστεί περαιτέρω, ώστε να είναι σε θέση να ανταποκριθεί ανά πάσα στιγμή στις ανάγκες των πολιτών για πρόσβαση σε υπηρεσίες ποιοτικής δημόσιας υγείας. Γνωρίζω, βεβαίως, ότι χρειαζόμαστε αρκετό δρόμο για να φτάσουμε σε αυτό. Ωστόσο, πιστεύω ότι συνεργαζόμενοι μπορούμε να καλύψουμε το χαμένο έδαφος.

Με αυτές τις σκέψεις εύχομαι η σύσκεψη, την οποία διοργανώνετε, να καταλήξει σε εποικοδομητικές προτάσεις, που θα συμβάλλουν αποφασιστικά στην βελτίωση της καθημερινότητας στο νοσοκομείο, αλλά και συνολικότερα της δημόσιας υγείας».

Προηγούμενο άρθρο Πρόγραμμα Προπτυχιακών Σπουδών του τμήματος Ιχθυολογίας
Επόμενο άρθρο 3η Πρόσκληση Υποβολής Αιτήσεων στήριξης για την ένταξη στη Δράση Κομφούζιο