Ειδήσεις

ΕΔΑ ΘΕΣΣ: Υπογράφηκαν 2.600 νέες συμβάσεις σύνδεσης τον Ιούλιο


Παρά τις δύσκολες συνθήκες, τον Ιούλιο υπογράφηκαν 2.600 νέες συμβάσεις σύνδεσης με το δίκτυο διανομής φυσικού αερίου της ΕΔΑ ΘΕΣΣ, παρουσιάζοντας αύξηση κατά 3% έναντι του αντίστοιχου περσινού μήνα και αύξηση κατά 17% συγκριτικά με τον προϋπολογισμό. Συνολικά κατά το τρέχον έτος, αναμένεται να υπογραφούν περισσότερες από 22.000 νέες συμβάσεις σύνδεσης φυσικού αερίου αγγίζοντας τα επίπεδα του Προϋπολογισμού.

Παράλληλα, με γοργούς ρυθμούς προχωρά η διείσδυση του φυσικού αερίου στις περιοχές της Αδείας της ΕΔΑ ΘΕΣΣ. Μετά την έγκριση του Προγράμματος Ανάπτυξης, η Εταιρεία προχωρεί στην πλήρη υλοποίηση του επενδυτικού της προγράμματος ύψους 37,12 εκατ. € για το έτος 2020, που περιλαμβάνει τις συνδέσεις των καταναλωτών, τις επεκτάσεις δικτύου φυσικού αερίου και την τροφοδότηση νέων περιοχών.

Επισημαίνεται ότι, για την αποφυγή του συγχρωτισμού των πολιτών στα Γραφεία Εξυπηρέτησης της ΕΔΑ ΘΕΣΣ, το επόμενο χρονικό διάστημα και έως το τέλος του έτους θα επισκέπτονται προγραμματισμένα τις απομακρυσμένες περιοχές οι 2 κινητές μονάδες της Εταιρείας. Στο πλαίσιο αυτό, οι πολίτες θα ενημερώνονται για τη διαδικασία σύνδεσης, την υποβολή αιτήσεων σύνδεσης με το δίκτυο διανομής φυσικού αερίου, καθώς και για την ασφαλή του χρήση(ενδεικτικά για τη Θεσσαλονίκη στις περιοχές Λαγκαδά, Κουφάλια, Χαλάστρα, Τρίλοφο-Πλαγιάρι, Επανομή-Ν. Μηχανιώνα, Χορτιάτη-Φίλυρο, Βασιλικά-Αγ. Παρασκεύη-Ν. Ρύσιο, και για τη Θεσσαλία στον Τύρναβο, Ελασσόνα, Καλαμπάκα, Αγιά, Παλαμά, Σοφάδες, Αλμυρός, Βελεστίνο, Μουζάκι ,Πύλη).

Τέλος, αναφέρεται ότι λαμβάνοντας υπόψιν τις τελευταίες ενημερώσεις της Πολιτείας για την εξέλιξη της πανδημίας και με το διαρκή στόχο της ΕΔΑ ΘΕΣΣ να παραμένει η προστασία της υγείας των ανθρώπων της και του κοινωνικού συνόλου, τηρούνται αυστηρά μέτρα ασφαλείας. Συγκεκριμένα, γίνεται καθολική χρήση μάσκας υποχρεωτικά από όλους τους υπαλλήλους και επισκέπτες σε όλους τους χώρους της Εταιρείας και στο πεδίο, τοποθετούνται ολοκληρωμένα συστήματα εξ΄ αποστάσεως μέτρησης θερμοκρασίας σε πραγματικό χρόνο, αποστέλλονται καθημερινά οδηγίες στους εργαζομένους και γίνεται υποχρεωτικά προληπτικό μοριακό τεστ και τεστ αντισωμάτων όλων των υπαλλήλων, που επιστρέφουν από καλοκαιρινή άδεια σε συμβεβλημένα με την Εταιρεία διαγνωστικά κέντρα.

 

 

Προηγούμενο άρθρο Συνελήφθη αστυνομικός στη Λάρισα
Επόμενο άρθρο Η Τελευταία Μάρθα στην Αυλή του Μύλου