Το Εργαστήριο Υγιεινής Τροφίμων Ζωικής Προέλευσης του Τμήματος Κτηνιατρικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας σε συνεργασία με την Σχολή Κρέατος Λάρισας και την Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Λάρισας διοργανώνει ημερίδα με θέμα:
«Ποιοτική κατάταξη κρέατος – Παραδοσιακά Ελληνικά Κρεατοσκευάσματα»
και με προσκεκλημένο ομιλητή τον Kαθηγητή Ιωάννη Αμβροσιάδη της Κτηνιατρικής Σχολής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.
Η ημερίδα θα απευθύνεται στο καταναλωτικό κοινό, κρεοπώλες, γεωτεχνικούς επιστήμονες, μεταποιητές κρέατος κλπ και θα γίνει στο Αμφιθέατρο της Ιατρικής Σχολής (τέως κλινική Κατσίγρα) του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας στη Λάρισα στις 21 Οκτωβρίου ημέρα Πέμπτη και ώρα 3 μμ.