Ειδήσεις

10ο OPEN πρωτάθλημα σκακιού Κεντρικής Ελλάδας


Με πενήντα συμμετοχές αθλητών και αθλητριών κάθε ηλικίας από όλη την Ελλάδα, που αγωνίστηκαν σε δύο ομίλους, ολοκληρώθηκε  το  10ο OPEN πρωτάθλημα σκακιού που συνδιοργάνωσαν ο Σκακιστικός Όμιλος Καρπενησίου, η Ένωση Σκακιστικών Σωματείων Κεντρικής Ελλάδας Ε.Σ.Σ.Κ.Ε. και η ομάδα For-Mat, στο ξενοδοχείο  “Country club hotels & suites”,  στο Μικρό Χωριό της Ευρυτανίας, από τις 27 έως τις 30 Αυγούστου 2020.

Οι αγώνες στον Α’ όμιλο, διεξήχθησαν με το Ελβετικό σύστημα κληρώσεων σε   6 γύρους και στον Β’ όμιλο σε 5 γύρους, με χρόνο σκέψης 75 min για την ολοκλήρωση της παρτίδας και επιπλέον 30 sec για κάθε κίνηση, με αξιολόγηση από την  Ε.Σ.Σ.Κ.Ε.

Νικητής των αγώνων του Α΄ομίλου ο αθλητής της ομάδας «ΕΥΒΟΙΚΗ Ε.Σ.» και υποψήφιος Maitr Αλέξανδρος Γκόγκολης με 5,5 βαθμούς σε 6 αγώνες, δεύτερος  ο αθλητής της ομάδας «ΣΚΑΚ. ΣΤΑΥΡΟΔΡΟΜΙ ΓΑΛΑΞΙΑ ΘΕΣΚ/ΚΗΣ» Κιουτσούκος Δημήτριος  με 4,5 βαθμούς και τρίτος ο αθλητής της ομάδας «Σ.Σ. Λάρισας» Συμεωνίδης Θεόφιλος επίσης με 4,5 βαθμούς.

Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες που συμμετείχαν ακολουθώντας το υγειονομικό πρωτόκολλο των αγώνων της ΓΓΑ,  καθώς και στους γονείς των μικρών σκακιστών που οδηγούν τα παιδιά τους στα σκακιστικά μονοπάτια.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα όλων των γύρων με παρτίδες και φωτογραφίες στην δ/νση: www.esske.net

Όλα τα τουρνουά που διοργανώνονται από την Ε.Σ.Σ.Κ.Ε. είναι χωρίς παράβολο για τους συμμετέχοντες και χωρίς οικονομικά έπαθλα, διότι ο αθλητισμός δεν είναι επιχείρηση.

Το επόμενο σκακιστικό ραντεβού μας είναι το OPEN ατομικό πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί στην Λαμία με έναρξη του πρώτου γύρου τον Οκτώβριο του 2020 και του οποίου η προκήρυξη θα δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα της Ένωσης.

Ευχαριστούμε όλους τους εθελοντές που συνετέλεσαν στην διοργάνωση και διεξαγωγή των αγώνων στην Ευρυτανία.

 

Προηγούμενο άρθρο Χαιρετισμός Πρύτανη και Αντιπρυτάνεων προς τους πρωτοετείς φοιτητές του Παν/μίου Θεσσαλίας
Επόμενο άρθρο 10 Πυροσβεστικά Οχήματα στα νησιά των Σποράδων