Ειδήσεις

Προσφορά τροφίμων για το Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Τεμπών


 Ο δήμαρχος Τεμπών  κ. Γιώργος Μανώλης και η Πρόεδρος του Κοινωνικού Παντοπωλείου κα Άννα Καραπάνου – Μαγαλιού παρέλαβαν  τρόφιμα για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του δήμου. Τα τρόφιμα διατέθηκαν από τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, που συμμετείχαν σε τουρνουά ποδοσφαίρου όπου έλαβαν μέρος οι ομάδες παλαιμάχων του ΠΑΟΚ, του δήμου Τεμπών, της Προοδευτικής, της ΑΕΛ και της Κέρκυρας. 

Ο δήμαρχος, σε δήλωσή του, ευχαρίστησε για την πρωτοβουλία των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών του δήμου Τεμπών, καλωσόρισε  τους συμμετέχοντες ενώ αναφέρθηκε και στο θέμα της ευγενικής  προσφοράς τροφίμων εκ μέρους των παλαίμαχων ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου, ενώ η κα Άννα Καρπάνου – Μαγαλιού  επεσήμανε  ότι η λειτουργία του Κοινωνικού Παντοπωλείου βασίζεται κυρίως στον εθελοντισμό και την κοινωνική αλληλεγγύη.
Αναλυτικά ο δήμαρχος Τεμπών: «Έχουμε τη χαρά να είναι μαζί μας οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές  του ΠΑΟΚ, της Προοδευτικής, της  ΑΕΛ, της Κέρκυρας και του δήμου μας που αγωνίστηκαν σε έναν διήμερο ποδοσφαιρικό τουρνουά με πρωτοβουλία του Προέδρου των Παλαιμάχων Τεμπών κ. Μιχάλη Ρούπα. Θέλω να πιστεύω ότι όλοι οι συμμετέχοντες ευχαριστήθηκαν το παιχνίδι, αλλά και την φιλοξενία γενικότερα. Θέλω να ευχαριστήσω τους παλαιμάχους του ΠΑΟΚ για αυτή τους  την πρωτοβουλία και ελπίζω τέτοιες πρωτοβουλίες και στο μέλλον να επαναληφθούν γιατί είναι πάντα χρήσιμες καθώς πρώτα και κύρια συμβολίζουν σε μια δύσκολη περίοδο ότι υπάρχουν άνθρωποι που ενδιαφέρονται και είναι αλληλέγγυοι με τους συνανθρώπους μας».
Η κα Άννα Καραπάνου – Μαγαλιού Πρόεδρος του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου τόνισε: «Η λειτουργία του  Παντοπωλείου μας βασίζεται κυρίως στον εθελοντισμό και την κοινωνική αλληλεγγύη. Έτσι και από την πλευρά μου θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ για την ευγενική τους προσφορά και εύχομαι τέτοιες πρωτοβουλίες να βρίσκουν μιμητές».

 

Προηγούμενο άρθρο Μάξιμος: Αναμένουμε από την ΕΕ πιο τολμηρή πολιτική για μεταναστευτικό!
Επόμενο άρθρο Μείωση κατά 40% των ενοικίων των δημοτικών ακινήτων λόγω πανδημίας στον Δήμο Κιλελέρ