Ειδήσεις

Συνάντηση της Άννας Βαγενά με τον Αλέξη Τσίπρα


Τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική ΣυμμαχίαΑλέξη Τσίπρα επισκέφθηκε σήμερα, 22/01/21, η Άννα Βαγενά στα γραφεία του κόμματος στην οδό Κουμουνδούρου. Κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους, η βουλευτής του νομού Λάρισας εξέφρασε την αμέριστη στήριξή της στη διαρκή προσπάθεια του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία και του Αλέξη Τσίπρα προσωπικά να συνεχίσουν να εκφράζουν την αγωνία όλου του προοδευτικού κόσμου για τις αντιλαϊκές πολιτικές που εφαρμόζει η κυβέρνηση της ΝΔ και τις σοβαρές συνέπειες αυτών στην κοινωνία. Η Άννα Βαγενά και ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία συμφώνησαν ότι ο μόνος τρόπος για αυτό είναι η συσπείρωση του ευρύτερου προοδευτικού χώρου.

Στη συνέχεια, μίλησαν για τα τρέχοντα ζητήματα της επικαιρότητας, ενώ η συζήτηση επικεντρώθηκε ιδιαίτερα στις πληττόμενες από τα μέτρα για την πανδημία επιχειρήσεις του πολιτισμού, αλλά και στην πορεία των αποζημιώσεων για τις καταστροφές που προκάλεσε το πέρασμα του Ιανού σε αγροτικές καλλιέργειες, σπίτια κατοίκων, επιχειρήσεις και δρόμους της περιοχής των  Φαρσάλων.

Προηγούμενο άρθρο Νέος Διοικητής της Περιφερειακής Διοίκησης Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Θεσσαλίας ο Καρδιτσιώτης Ευ. Φαλάρας
Επόμενο άρθρο Ειδική Αγωγή: Σύγχρονα ψηφιακά εργαλεία