Ειδήσεις

Κέλλας: Ο Λαρισινός αθλητισμός χρωστά πολλά στον Σπύρο Μπαρμπούτη


«Άνθρωπος, που υπηρέτησε τον αθλητισμό με ήθος και αξιοπρέπεια, ανέδειξε την ΕΑΛ σε έναν από τους πλέον οργανωμένους και επιτυχημένους αθλητικούς συλλόγους, όχι μόνο της πόλης, αλλά ολόκληρης της Θεσσαλίας, αφήνοντας σπουδαία παρακαταθήκη για τις επόμενες γενιές.

Ο Λαρισινός αθλητισμός χρωστά πολλά στον Σπύρο Μπαρμπούτη και αξίζουν συγχαρητήρια, σε όσους στηρίζουν και προβάλλουν το σημαντικό έργο του».

Χαρακτηριστικό απόσπασμα από το μήνυμα του αν. Γραμματέα της Κ.Ο της ΝΔ, βουλευτή ν. Λάρισας, Χρήστου Κέλλα, στην εκδήλωση παρουσίασης του βιβλίου του Σπύρου Μπαρμπούτη για τα 50 χρόνια της Ένωσης Αθλοπαιδιών Λάρισας.

Ο Λαρισαίος πολιτικός, που βρίσκεται στο Μαρόκο, ως επικεφαλής της ελληνικής αντιπροσωπείας στην Κοινοβουλευτική Συνέλευση της Μεσογείου, έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην διαδρομή του Σπύρου Μπαρμπούτη, με τον οποίο τον συνδέει μακροχρόνια φιλία, σημειώνοντας, πως στο βιβλίο για την ΕΑΛ καταγράφεται η ιστορία μιας ζωής, καθώς η ΕΑΛ ήταν και είναι η ζωή του συγγραφέα.

Ο κ. Κέλλας, τέλος, αφού ευχήθηκε “καλοτάξιδο”στο νέο βιβλίο, προέτρεψε όσους αγαπούν τον ερασιτεχνικό αθλητισμό, να το προμηθευθούν, καθώς όπως υποστήριξε, “δεν καταγράφει απλώς την πορεία και την καταξίωση της ΕΑΛ στα 50 χρόνια ζωής της, αλλά αποτελεί εγχειρίδιο ορθής οργάνωσης, αγάπης, αφοσίωσης και ανιδιοτέλειας, από έναν πραγματικό υπηρέτη του αθλητισμού”.

 

Προηγούμενο άρθρο Συνεχίζονται οι εορταστικές εκδηλώσεις στο Δήμο Τεμπών
Επόμενο άρθρο Ημερίδα με θέμα: Εκπαίδευση Προσφύγων - Επένδυση στον άνθρωπο, Επένδυση στο Μέλλον