Επίσκεψη στην Αγιά


     Στα πλαίσια των επαφών του με τους πολίτες και τους φορείς του νομού Λάρισας, ο καθηγητής  Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και υποψήφιος Περιφερειάρχης  κ. Δημήτρης  Κουρέτας, επικεφαλής του συνδυασμού «Μένουμε Θεσσαλία Οικο-ΛΟΓΙΚΑ» επισκέφτηκε  την Αγιά,  συνοδευόμενος από την υποψήφια αντιπεριφερειάρχη κ. Μαρία Καλέση κι υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους του συνδυασμού.

    Κατά  τη διάρκεια της επίσκεψής του  συνομίλησε κυρίως με παραγωγούς  στη Λαϊκή Αγορά της πόλης, που του εξέθεσαν τα προβλήματά τους  ενώ ο ίδιος ανέπτυξε  τις προτάσεις του συνδυασμού του για τον πρωτογενή τομέα και  για την ανάδειξη και προβολή των τοπικών προϊόντων. Ιδιαίτερα στάθηκε στην αναγκαιότητα διασύνδεσης της τουριστικής δραστηριότητας με τις υπόλοιπες οικονομικές δραστηριότητες στην περιοχή με σκοπό και την προώθηση των τοπικών  προϊόντων.

   Ακολούθως οι υποψήφιοι επισκέφτηκαν το κέντρο της πόλης, όπου συνομίλησαν και  αντάλλαξαν απόψεις με πολίτες και καταστηματάρχες καθώς και το Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών.   

    Τέλος επισκέφθηκαν  το Κέντρο Υγείας Αγιάς, όπου  συναντήθηκαν με το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό  και ενημερώθηκαν για το σπουδαίο έργο που επιτελείται, παρά τις ελλείψεις και τις αδυναμίες του συστήματος υγείας. Ο κ. Κουρέτας αναφέρθηκε σε θέσεις του συνδυασμού του για βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας και ενίσχυση των κοινωνικών πολιτικών.

Προηγούμενο άρθρο Απόσπασμα- κύρια σημεία ομιλίας Ε. Λιακούλη στα Φάρσαλα
Επόμενο άρθρο Συνάντηση Με Ομάδες Παραγωγών