Οι Μεσογειακοί να γίνουν χωρίς απευθείας αναθέσεις έργων


 Με τη διοικούσα επιτροπή του ΤΕΕ συναντήθηκε ο ανεξάρτητος

υποψήφιος Δήμαρχος Λάρισας κ. Απόστολος Καλογιάννης

 Ταύτιση απόψεων σχεδόν σε όλα τα ζητήματα που τέθηκαν στη συζήτηση προέκυψε κατά την επίσκεψη κλιμακίου υποψηφίων δημοτικών συμβούλων της Ενωτικής Πρωτοβουλίας με επικεφαλής τον ανεξάρτητο υποψήφιο Δήμαρχο Λάρισας κ. Απόστολο Καλογιάννη στη διοικούσα επιτροπή του ΤΕΕ κεντρικής και δυτικής Θεσσαλίας.

Στη συνάντηση επαναβεβαιώθηκε η πολύ στενή και εποικοδομιτική συνεργασία που είχαν όλο το προηγούμενο διάστημα το ΤΕΕ με την Ενωτική Πρωτοβουλία, συνεργασία για την οποία και οι δύο πλευρές δεσμεύτηκαν να συνεχίσουν.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος κ. Καλογιάννης τόνισε στην τοποθέτησή του τις απόψεις του για τις αλλαγές που φέρνει στην Τοπική Αυτοδιοίκηση ο Καλλικράτης, επεσήμανε οτι αποτελεί βασική θέση της Ενωτικής Πρωτοβουλίας η συνεχής αλλά και η άμεση συνεργασία με τους θεσμικούς φορείς του τόπου, ιδιαίτερα σε αναπτυξιακά θέματα της πόλης. Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στους επικείμενους Μεσογειακούς αγώνες, για τους οποίους ο κ. Καλογιάννης τόνισε πως θα πρέπει με κάθε τρόπο να αποφευχθούν οι απευθείας αναθέσεις έργων.

Με την τοποθέτηση του υποψηφίου Δημάρχου συμφώνησε και ο πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής του τοπικού ΤΕΕ κ. Ντίνος Διαμάντος ο οποίος παράλληλα επεσήμανε το ειδικό βάρος που αποκτούν μέσω των αλλαγών που φέρνει ο Καλλικράτης οι πολεοδομικές υπηρεσίες, καθώς και στον έλεγχο του τρόπου με τον οποίο δημοπρατούνται τα έργα.

Στη συνάντηση, τον κ. Καλογιάννη πλαισίωναν οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι της Ενωτικής Πρωτοβουλίας Δημήτρης Μαβίδης, Γιάννης Ταφύλλης και Αγγέλα Δημότσιου.       

Προηγούμενο άρθρο «Ουσιαστική αύξηση των αρμοδιοτήτων»
Επόμενο άρθρο Αλλαγή ημερομηνίας εκδήλωσης