Ειδήσεις

Πλούσιο είναι το πρόγραμμα της δραστηριότητας των Κομματικών Οργανώσεων της ΕΠ Θεσσαλίας του ΚΚΕ


Πλούσιο είναι το πρόγραμμα της δραστηριότητας των Κομματικών Οργανώσεων της ΕΠ Θεσσαλίας του ΚΚΕ. Συγκεκριμένα: Σάββατο 11 Μάη – Στις 8 μ.μ. η ΚΟΒ Συκουρίου Λάρισας καλεί σε σύσκεψη – συζήτηση στην Όσσα, με τον Ρίζο Μαρούδα, υποψήφιο ευρωβουλευτή.

  • Κυριακή 12 Μάη

– Στις 12.30 μ.μ. στα Μεγάλα Καλύβια Τρικάλων, εκδήλωση για την αντιπλημμυρική προστασία με τον Κώστα Παπαδάκη, ευρωβουλευτή του Κόμματος και εκ νέου υποψήφιο, στο κατάστημα «Καραλής».

Στις 12.30 μ.μ. συγκέντρωση της ΚΟΒ Γόννων Λάρισας στην κεντρική πλατεία, με τον Ρίζο Μαρούδα, υποψήφιο ευρωβουλευτή.

– Στις 11 π.μ. η  ΚΟΒ Νέας Ιωνίας Βόλου καλεί σε σύσκεψη – συζήτηση στο Νέο Δέλτα με ομιλητή τον Βασίλη Μεταξά, βουλευτή του ΚΚΕ.

Στις 11 π.μ. η ΚΟΒ Τσαριτσάνης του ΚΚΕ, διοργανώνει εκδήλωση στην κεντρική πλατεία με θέμα την προσφορά της Τσαριτσάνης στην ΕΑΜική Αντίσταση και στο ΔΣΕ. Θα μιλήσουν ο Θανάσης Σερδένης, πρόεδρος του παραρτήματος της ΠΕΑΕΑ – ΔΣΕ Λάρισας και ο Νίκος Βακράτσας, γραμματέας της ΚΟΒ Τσαριτσάνης και μέλος του ΤΓ Υπαίθρου Λάρισας του ΚΚΕ.

 

Στις 12 το μεσημέρι η  ΚΟΒ Πλατυκάμπου Λάρισας διοργανώνει σύσκεψη στο καφενείο του Γκέκα, με ομιλητή τον Γιάννη Παντελίδη, γραμματέα της ΤΕ Υπαίθρου Λάρισας.

– Στις 7 μ.μ.  η ΤΟ Λάρισας του ΚΚΕ καλεί σε εκδήλωση με θέμα «Το έγκλημα των Τεμπών δεν θα ξεχαστεί! Σπάμε τα δεσμά της ΕΕ! Ενάντια στη λογική κόστους – οφέλους ΕΕ – κυβέρνησης – κεφαλαίου», στο Εμπορικό Επιμελητήριο. Θα μιλήσουν ο Κώστας Παπαδάκης, ευρωβουλευτής του Κόμματος και εκ νέου υποψήφιος και ο Θοδωρής Βαριδάκης, μέλος του Σωματείου Εργαζομένων στη «Hellenic Train» και της παράταξης ΔΕΣΚ-Σιδηροδρομικών.

– Στις 7 μ.μ.  ο Ρίζος Μαρούδας, υποψήφιος ευρωβουλευτής, θα μιλήσει σε σύσκεψη στη Σούρπη  και στις 9 μ.μ. σε σύσκεψη στον Αλμυρό.

 

  • Δευτέρα 13 Μάη

– Στις 7.30 μ.μ. στην Ανάβρα Καρδίτσας θα μιλήσουν οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές του ΚΚΕ Βασίλης Μπέλλος και Πόπη Μπούτα. Η εκδήλωση θα γίνει στην αίθουσα του Πολιτιστικού Συλλόγου Ανάβρας.

 

  • Τρίτη 14 Μάη

– Στις 11.30 π.μ. η ΚΟΒ Φαρσάλων διοργανώνει συγκέντρωση στην κεντρική πλατεία με ομιλητή τον Ρίζο Μαρούδα.

–Στις 11 π.μ. στη Λάρισα σε συγκέντρωση συνταξιούχων στο Εμπορικό Επιμελητήριο θα μιλήσει  ο Δήμος Κουμπούρης, υποψήφιος ευρωβουλευτής.

– Στις 7 μ.μ. η ΚΟΒ ΟΤΑ Λάρισας καλεί σε σύσκεψη – συζήτηση, στο mιni golf στο Αλκαζάρ, με ομιλητή τον Πέτρο Κρίκη, μέλος της ΕΠ Θεσσαλίας.

 

  • Τετάρτη 15 Μάη

– Η ΤΕ Μαγνησίας του ΚΚΕ θα πραγματοποιήσει εκδήλωση στις 8 το βράδυ στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Δημαρχείου Βόλου με θέμα «ΕΕ – Αντιπλημμυρική προστασία – Νερό. Μύθοι και πραγματικότητα». Στην εκδήλωση θα μιλήσουν οι Μάκης Παπαδόπουλος, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, και Βασίλης Μπέλλος, υποψήφιος ευρωβουλευτής, επίκουρος καθηγητής στο Τμήμα Μηχανικών Περιβάλλοντος του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης.

– Στη 1.μ.μ. οι ΚΟΒ Καλλιτεχνών, Επισιτισμού και Φαρμάκου Λάρισας καλούν σε εκδήλωση στο καφέ «Μικρός Κόσμος», με ομιλήτρια τη Μαρία Γαβαλά, υποψήφια ευρωβουλευτή. Θα ακολουθήσει γλέντι.

 

  • Πέμπτη 16 Μάη

– Στις 8 μ.μ. στην αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του Παλαμά Καρδίτσας θα μιλήσουν ο Θανάσης Παφίλης, μέλος της ΚΕ και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ και η Πόπη Μπούτα, υποψήφια ευρωβουλευτής του ΚΚΕ.

– Στις 7.30 μ.μ. η ΚΟΒ Νεάπολης Λάρισας καλεί σε συγκέντρωση στην πλατεία Νεάπολης με ομιλήτρια την Μαρία Γαβαλά, υποψήφια ευρωβουλευτή.

 

Λάρισα 10/5/2024

Προηγούμενο άρθρο Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου Εργαζομένων – Το πρόγραμμα
Επόμενο άρθρο Άννα Βαγενά: Δεν μπορώ να σιωπώ