Ειδήσεις

Πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση των Κομματικών Οργανώσεων καλλιτεχνών και επισιτισμού Λάρισας


smart

Δυνατή λαϊκή αντιπολίτευση έχουμε μόνο με δυνατό ΚΚΕ και οι καλλιτέχνες που εκφράζουν τον πόνο του λαού πρέπει να το ψηφίσουν στις ευρωεκλογές, σημείωσε η Μαρία Γαβαλά Γραμματέας της ΕΠ Θεσσαλίας του Κόμματος και υποψήφια ευρωβουλευτής μιλώντας σε μια όμορφη μουσική εκδήλωση των ΚΟ καλλιτεχνών και επισιτισμού Λάρισας.

Σημείωσε ότι η αποχή δεν ενοχλεί το σύστημα που θέλει η αγανάκτηση του λαού να οδηγηθεί σε ανώδυνες επιλογές και όχι στο ΚΚΕ που η ενίσχυσή του φοβίζει. Πρόσθεσε ότι ενοχλεί το ΚΚΕ και οι δύο ευρωβουλευτές του που ήταν οι μοναδικοί ποτέ καταψήφισαν τα λόμπι στην ΕΕ, οι μοναδικοί που γίνονται ένα με το λαό στους αγώνες στους χώρους δουλειάς και εκπαίδευσης.
Η Μαρία Γαβαλά υπογράμμισε ότι για το ΚΚΕ πραγματικοί αντίπαλοι είναι η αστική τάξη και τα κόμματα της. Τόνισε πως δεν είναι τόσο παντοδύναμοι όσο φαίνονται, ανησυχούν για κάθε αγώνα που αφήνει αποτύπωμα εναντίον τους.
Πρέπει στην κάλπη να απαντήσουμε στην αν θέλουμε να ζήσουμε καλύτερα και να το κάνουμε με ψήφο στο ΚΚΕ διότι μετά τις εκλογές θα είναι παρούσα η ακρίβεια και η πολεμική εμπλοκή που στοιχίζει εκατομμύρια ευρώ στο λαό που χρειάζεται νοσοκομεία, σχολεία και αντιπλημμυρικά έργα.

Ακολούθησε ένα συναυλιακό πρόγραμμα με πολλούς μουσικούς με τραγούδια εμπνευσμένα από τα βάσανα και τους λαϊκούς αγώνες. Στο μουσικό πρόγραμμα συμμετείχαν οι καλλιτέχνες: Ηλίας Νικολαΐδης, Καρμίρης Βασίλης,  Βασίλης Γεωργάκης Δημήτρης Πατούλιας  Δέσποινα Μαύρου Νίκος Αλεξόπουλος , Δημήτρης Χαρταλάμης, Δημήτρης Κεχαγιάς και Τάσος Νοτόπουλος.

Λάρισα 15/5/2024

Προηγούμενο άρθρο Φώτης Καψάλης: Η κλιματική αλλαγή ο μεγαλύτερος εχθρός της δημόσιας υγείας τα επόμενα χρόνια
Επόμενο άρθρο Ο Γεώργιος Ναπ. Ρούντας με μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου Πολυτέκνων Λαρίσης και Περιχώρων