Ειδήσεις
Tags |

Αντιπροσωπεία του Δημοκρατικού Πατριωτικού κινήματος ΝΙΚΗ με τον Διευθυντή του Ινστιτούτου Βιομηχανικών και Κτηνοτροφικών Φυτών


Ο Αντιπρόεδρος του Δημοκρατικού Πατριωτικού κινήματος ΝΙΚΗ και βουλευτής Λάρισας κ. Γεώργιος Ναπ. Ρούντας, η υποψήφια Ευρωβουλευτής κ. Δέσποινα Ιατρίδου και ο πολιτευτής της ΝΙΚΗΣ κ. Δημήτριος Τσιούρβας είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν με τον Διευθυντή του Ινστιτούτου Βιομηχανικών και Κτηνοτροφικών Φυτών κ. Δημήτριο Βλαχοστέργιο.

Στη συνάντηση δόθηκε η δυνατότητα να συζητηθούν τα προβλήματα που προέκυψαν από τις πλημμύρες στις καλλιεργήσιμες εκτάσεις. Έγινε ενημέρωση για το σημαντικό έργο του ινστιτούτου αρχικά στην εκτίμηση της ζημιάς του πλημμυρικού φαινομένου στην γονιμότητά των εδαφών με εργαστηριακές αναλύσεις και στη συνέχεια στην αρωγή των αγροτών για την ορθολογική διαχείριση των πλημμυρισμένων εδαφών, τη σωστή επιλογή των καλλιεργειών και την υιοθέτηση ενδεδειγμένων μέτρων για την επαναφορά και βελτίωση της γονιμότητάς των εδαφών.

Από όλες τις πλευρές έγινε πρόδηλη η διάθεση συνεργασίας για το καλό του τόπου των συμπολιτών μας και ευρύτερα της πατρίδας μας.

Η ΝΙΚΗ χτυπά τον κώδωνα του κινδύνου στην πολιτεία για τη στήριξη του πολύπαθου και προδομένου πρωτογενούς τομέα ο οποίος, παρότι είναι θεμέλιος για την εξαγωγή της χώρας από την εντεινόμενη οικονομική ύφεση μα και πηγή ζωής για την Ελλάδα και το μέλλον της δυστυχώς παραγκωνίζεται από την Πολιτεία και τίθεται στο περιθώριο!

 

Ο Χριστός Ανέστη!

 

Γεώργιος Ναπ. Ρούντας

Αντιπρόεδρος του Δημοκρατικού και Πατριωτικού Κινήματος ΝΙΚΗ

Βουλευτής Λαρίσης

Προηγούμενο άρθρο Καινοτόμο πρόγραμμα αντίστροφης συμπερίληψης Γέφυρες Αποδοχής
Επόμενο άρθρο Ολοκληρώθηκε και λειτουργεί το έργο του νέου αρδευτικού δικτύου στο Μικρό Βουνό