Ειδήσεις

Στη Λάρισα η υποψήφια Ευρωβουλευτής της ΝΔ, Πίστη Κρυσταλλίδου


Την πόλη της Λάρισας επισκέφθηκε την Παρασκευή 24 Μαΐου η υποψήφια Ευρωβουλευτής της ΝΔ, Πίστη Κρυσταλλίδου, η οποία στις συναντήσεις είχε την ευκαιρία να διαπιστώσει την βελτιωμένη εικόνα του Νοσοκομείου και την τεράστια προσπάθεια που έχουν κάνει τόσο η διοίκηση, όσο και το προσωπικό.
Η Πίστη Κρυσταλλίδου, συνάντησε και τους συναδέλφους της διοικητικούς του Νοσοκομείου, αντάλλαξαν απόψεις και κατέγραψαν προβλήματα, αλλά κυρίως προτάσεις ώστε η εικόνα του νοσηλευτικού ιδρύματος της Λάρισας να γίνει ακόμα καλύτερη.
Στο πρόγραμμα των επισκέψεων ακολούθησε η Πυροσβεστική Υπηρεσία της Λάρισας, με την υποψήφια Ευρωβουλευτή να διαπιστώνει το υψηλό επίπεδο ετοιμότητας των στελεχών του σώματος για την αντιμετώπιση της αντιπυρικής περιόδου.
Συγκινητική ήταν η συνάντηση με την κοινότητα Βλατσιωτών Λάρισας, με τα μέλη της οποίας συζήτησαν θέματα της ιδιαίτερης πατρίδας τους Βλάστης και της ευρύτερης Εορδαίας, αλλά και τις δράσεις τις οποίες πραγματοποιούν έχοντας κερδίσει επάξια το δικό τους μερίδιο στα πολιτιστικά και όχι μόνο δρώμενα της περιοχής.

Προηγούμενο άρθρο Το Δημοτικό Σχολείο Συκουρίου πραγματοποίησε δράση στήριξης του Συλλόγου Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «Η Φλόγα»
Επόμενο άρθρο Γ. Ρούντας: Η Ν.Δ. μετατρέπει την Ελλάδα σε Α.Ε.! Ιδιωτικοποιεί τομείς της Άμυνας μαζί με το Υπερταμείο