Ειδήσεις

Αγρότες Λάρισας: Μοναδικό μας όπλο ο οργανωμένος αγώνας


Αγαπητοί συνάδελφοι και συναδέλφισσες, όπως είχαμε σημειώσει στις πρωτοβουλίες που είχαμε πάρει για να διορθωθούν οι αδικίες από τις εκτιμήσεις του ΕΛΓΑ την 15/04 στην Λάρισα, ο αγώνας θα είναι μακρύς και πολύπλευρος. Παρά το γεγονός ότι οι αιτήσεις από την πλευρά μας έχουν γίνει και οι αιτιάσεις μας είναι γνωστές απάντηση ακόμη δεν έχει έρθει. Υπάρχουν συνάδελφοι που ακόμη δεν έχουν αποζημιωθεί από καταστροφές και παγετό.
Σημειώνουμε δε, ότι συνεχίζονται τα προβλήματα με την ακαρπία σε πολλά δεντρώδη, όπως καρύδια, μήλα και αμύγδαλα. Η φόμωψη συνεχίζει να καταστρέφει περιβόλια.
Μοναδικό μας όπλο ο οργανωμένος αγώνας σε συντονισμό με συναδέλφους του νομού προκειμένου η πίεση στην κυβέρνηση να είναι πιο αποτελεσματική.
Για τους παραπάνω λόγους διοργανώνουμε ευρεία σύσκεψη και καλούμε συλλόγους, μεμονωμένους παραγωγούς, ομάδες παραγωγών αλλά και όσους φορείς επιθυμούν να συμβάλουν στον αγώνα μας την Τρίτη 18 Ιουνίου και ώρα 20:30μμ στο Δημαρχείο της Ελασσόνας.
Παράλληλα εκφράζουμε την οργή μας και την αγανάκτηση για την εισαγγελική παραγγελία σε απολογία των συναδέλφων μας  συνδικαλιστών της  ΕΟΑΣΝΛ Μαρούδα  Ρίζο και Τσικριτζή Στέλιο για τις αγροτικές κινητοποιήσεις στις αρχές τού έτους.
Οι ΑΣ ΟΛΥΜΠΟΥ, ΣΑΡΑΝΤΑΠΟΡΟΥ, ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΟΜΕΝΙΚΟΥ και Ομάδα παραγωγής κελυφωτών ένωση Ελασσόνας.

Προηγούμενο άρθρο Σχόλιο της Λαϊκής Συσπείρωσης Λάρισας με αφορμή τη συζήτηση γύρω από το σόου της Δημοτικής Αρχής για τον καφέ
Επόμενο άρθρο Δράση ενημέρωσης για την αιμοδοσία από την 11η Το.Μ.Υ Φιλιππούπολης