Ειδήσεις

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το 1ο Πανελλήνιο Συνέδριο της Ελληνικής Ακαδημίας Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού


Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 1ο Πανελλήνιο Συνέδριο της Ελληνικής Ακαδημίας Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού (ΕΑΔΑΔ) που πραγματοποιήθηκε στον Βόλο στις 14 και 15 Ιουνίου 2024 στις εγκαταστάσεις του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών, του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Η ΕΑΔΑΔ έχει ως στόχο την προαγωγή, εφαρμογή και διάδοση της επιστήμης της Διοίκησης Ανθρωπίνων Πόρων και των συναφών επιστημονικών πεδίων, ώστε να συμβάλλει στην αύξηση της προσφερόμενης αξίας από τους οργανισμούς προς την κοινωνία και στη βελτίωση της θέσης των εργαζομένων και των οργανισμών.

Ακαδημαϊκοί και ερευνητές του χώρου από σχεδόν όλα τα Πανεπιστήμια της χώρας είχαν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τα ευρήματα πρόσφατων ερευνών τους, αναδεικνύοντας σύγχρονες αλλά και σταθερές προκλήσεις σε ζητήματα που άπτονται του ανθρώπινου παράγοντα. Τις εργασίες του συνεδρίου είχαν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν τόσο φοιτητές του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών Εφαρμοσμένη Οικονομική  όσο και στελέχη Ανθρωπίνων Πόρων των επιχειρήσεων-μελών του Συνδέσμου Βιομηχανιών Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας, καθώς αμφότεροι υποστήριξαν το συνέδριο.

Με τη λήξη των εργασιών του συνεδρίου, τα ιδρυτικά μέλη υπέγραψαν το καταστατικό και αναδείχθηκε το πρώτο προσωρινό Διοικητικό Συμβούλιο, που θα αναλάβει την επίσημη ίδρυση της Ακαδημίας. Πρόεδρος του προσωρινού Διοικητικού Συμβουλίου αναδείχθηκε ο Καθηγητής Νικολάου Ιωάννης, από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών ενώ Αντιπρόεδρος η Καθηγήτρια Μπέλλου Βικτώρια, από το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας.

 

 

Προηγούμενο άρθρο Τσιάρας: Θα συνεχίσουμε τις μεταρρυθμίσεις και τις αλλαγές που απαιτούνται προς όφελος των Ελλήνων αγροτών
Επόμενο άρθρο Αυτοψία του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Δημ. Κουρέτα στα χρηματοδοτούμενα από το ΕΣΠΑ οδικά έργα