Ειδήσεις

Ζωή Κωνσταντοπούλου: «Τα Φάρσαλα και η Θεσσαλία απέκτησαν Ζωή και στην Ευρωβουλή»


Τα Φάρσαλα επισκέφθηκε η Ζωή Κωνσταντοπούλου για να ευχαριστήσει τους πολίτες που ανέδειξαν την Πλεύση Ελευθερίας δεύτερη πολιτική δύναμη στο Δήμο Φαρσάλων με το εντυπωσιακό ποσοστό 16,88% στις Ευρωεκλογές, καθώς και πρώτη δύναμη σε πολλά εκλογικά τμήματα και διαμερίσματα.
Μέσα σε κλίμα αγάπης και αποδοχής, η Ζωή μαζί με τον Φαρσαλινό Σωκράτη Αλειφτήρα, μαχητικό αγρότη, που βγήκε 3ος σε σταυρούς προτίμησης πανελλαδικά, περπάτησε στην αγορά και στο κέντρο των Φαρσάλων, συνομίλησε με τους Φαρσαλινούς και τους ευχαρίστησε για τη δύναμη που έδωσαν στην Πλεύση Ελευθερίας με την ψήφο τους στις Ευρωεκλογές: «Είχα πει ότι η ανατροπή θα ξεκινήσει από τη Θεσσαλία και πράγματι έτσι έγινε, τα Φάρσαλα έδωσαν το μήνυμα και συνολικά η Θεσσαλία έδωσε μήνυμα ενίσχυσης της Πλεύσης Ελευθερίας και ενδυνάμωσης της φωνής μας και στην Ευρωβουλή».
Στη συνέχεια, μιλώντας στα ΜΜΕ, είπε: «Η σημερινή μου παρουσία είναι για να ευχαριστήσω τους ανθρώπους, να τους εκφράσω τη μεγάλη μου ευγνωμοσύνη γιατί μας εμπιστεύτηκαν, την μεγάλη μου αγάπη και τη δέσμευσή μου η Πλεύση Ελευθερίας να συνεχίσει να βρίσκεται μέσα στην κοινωνία με τους ανθρώπους, με τους αγωνιζόμενους πολίτες δίπλα σε κάθε άνθρωπο που δοκιμάζεται».

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου συναντήθηκε επίσης με πρώην εργαζομένους της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμων Φαρσάλων, του Κέντρου Υγείας Φαρσάλων, τον Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου και τον Πρόεδρο της Τ.Κ. Μεγάλου Ευυδρίου, από τους οποίους κατέγραψε αιτήματα που αφορούν την ποιότητα ζωής, την τοπική οικονομία και την ευημερία των πολιτών.

«Τα Φάρσαλα είναι στην καρδιά μου, μας έδωσαν μεγάλη δύναμη στις Ευρωεκλογές. Η Πλεύση Ελευθερίας βγήκε δεύτερη με 17% και σε πολλά εκλογικά τμήματα βγήκε πρώτη και σε εκλογικά διαμερίσματα» είπε κατά την 20η επίσκεψή της στην πολύπαθη Θεσσαλία από τον Σεπτέμβρη 2023 και 2η στα Φάρσαλα τον τελευταίο μήνα, που αποδεικνύουν εμπράκτως το ενδιαφέρον της και τους δεσμούς αγάπης με την περιοχή.

Για τις επόμενες δράσεις της Πλεύσης Ελευθερίας, η Ζωή τόνισε: «Συνεχίζουμε τη δράση μας, μιλάμε με πράξεις πάντα και όχι με λόγια, θα πραγματοποιήσουμε και παρέμβαση στη Βουλή για τα τοπικά ζητήματα και των Φαρσάλων και της Θεσσαλίας. Θα επισκεφθούμε σύντομα, με αποστολή της Πλεύσης Ελευθερίας που θα είναι μαζί μας και ο Σωκράτης Αλειφτήρας, τις Βρυξέλλες για την οργάνωση της δράσης μας και στην Ευρωβουλή. Θα δούνε οι πολίτες μια εντελώς διαφορετική δράση στην Ευρωβουλή».

Προηγούμενο άρθρο Εκδρομή του ΚΑΠΗ Πυργετού στις Μηλιές Πηλίου–Καλά Νερά–Βόλο
Επόμενο άρθρο Το μήνυμα του Παραρτήματος Λάρισας του Πανελλήνιου Μουσικού Συλλόγου με αφορμή την παγκόσμια μέρα μουσικής