Ειδήσεις
Tags |

Τελετές Αποφοίτησης στη ΣΕΦΑΑΔ


Την Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024, στο Αμφιθέατρο της ΣΕΦΑΑΔ στις Καρυές Τρικάλων,θα πραγματοποιηθούν οι τελετές απονομής πτυχίων στους αποφοίτους Μεταπτυχιακών & Προπτυχιακών Προγραμμάτων Σπουδών  της Σχολής  Επιστημών  Φυσικής Αγωγής,  Αθλητισμού και Διαιτολογίας (ΣΕΦΑΑΔ) του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. 

 Στην πρώτη τελετή που θα πραγματοποιηθεί ώρα 10:00 π.μ., θα συμμετάσχουν οι απόφοιτοι/ες των Προγραμμάτων Μεταπτυχιακών Σπουδών του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (ΤΕΦΑΑ). 

 Στην δεύτερη τελετή που θα πραγματοποιηθεί ώρα 11:00 π.μ.θα συμμετάσχουν οι απόφοιτοι/ες του Προγράμματος Προπτυχιακών Σπουδών του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (ΤΕΦΑΑ). Λόγω της μεγάλης συμμετοχής αποφοίτων στην συγκεκριμένη τελετή μπορούν να παραβρεθούν αποκλειστικά και μόνο έως τέσσερα (4) άτομα ως συνοδοί σε κάθε απόφοιτο/η.

Στην τρίτη τελετή που θα πραγματοποιηθεί ώρα 13:00 μ.μ., θα συμμετάσχουν οι απόφοιτοι/ες του Προγράμματος Προπτυχιακών Σπουδών του Τμήματος Διαιτολογίας και Διατροφολογίας (ΤΔΔ).

 

Προηγούμενο άρθρο Το νέο Δ.Σ. της ΑΕΔΕΠ Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας – Πρόεδρος ο Αθανάσιος Συριανός
Επόμενο άρθρο Εορτασμός των 15 Χρόνων της Ομάδας Κένταυρος