Ειδήσεις
Tags |

Ξεκινάει σε λίγες ημέρες το Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Εθνικών ομάδων και το Παγκόσμιο πρωτάθλημα ζευγών Νέων και Παίδων μπριτζ


Ξεκινάει σε λίγες ημέρες το Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Εθνικών ομάδων και το Παγκόσμιο πρωτάθλημα ζευγών Νέων και Παίδων μπριτζ στο Βρότσλαβ της Πολωνίας. Στις 8 Ιουλίου οι εθνικές ομάδες νέων και παίδων θα ταξιδέψουν στην Πολωνία όπου θα αγωνιστούν έως τις 18 Ιουλίου στις κατηγορίες Κ16, Κ21 και Κ26.

Στην ελληνική αποστολή συμμετέχουν 4 αθλητές του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Λάρισας (ΟΑΜΛ). Ο Παναγιώτης Σκορδάς στην κατηγορία Κ26, ο Θωμάς Οικονόμου στην Κ21, ο Θοδωρής Τουτουρτσίδης στην Κ16 και η Μαριτίνα Ντερέκα επίσης στην Κ16, με τους δυο τελευταίους να είναι η πρώτη τους κλήση στην Εθνική ομάδα. Στην προπονητική ομάδα της εθνικής συμμετεχει ακόμα ένας αθλητής της Λάρισας, ο διαιτητής και εκπαιδευτής Χρήστος Ντερέκας που θα έχει τον ρόλο του προπονητή στη κατηγορία Κ21.

Στα αντίστοιχα περσινά πρωταθλήματα που διεξήχθησαν στην Ολλανδία ο ο αθλητής του ΟΑΜΛ Παναγιώτης Σκορδάς σημείωσε τεράστια επιτυχία κατακτώντας 2 χρυσά μετάλλια, ένα στο Πανευρωπαϊκό Εθνικό Πρωτάθλημα ζευγών Νέων στην κατηγορία Κ26 και ένα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Εθνικών ομάδων νέων στην ανοιχτή κατηγορία ενώ ο Θωμάς Οικονόμου που πέρσι αγωνιζόταν στην Κ16 κατέκτησε την 8η θέση.

Ο Όμιλος Αγωνιστικού Μπριτζ Λάρισας τα τελευταία χρόνια κάνει μεγάλη προσπάθεια για την διάδοση του μπριτζ στα παιδιά λειτουργώντας παιδικό τμήμα μαθημάτων μπριτζ από διαπιστευμένους από την Ελληνική Ομοσπονδία δασκάλους, συμμετέχοντας σε προγράμματα διάδοσης μπριτζ στα σχολεία και τελευταία συμμετέχοντας στις δράσεις του πρώτου καλοκαιρινού μαθηματικού σχολείου Λάρισας. Όλες οι προσπάθειες αυτές αποδίδουν καρπούς αφού φέτος άλλοι 2 αθλητές του συμμετέχουν στις εθνικές ομάδες νέων και παίδων, στο σύνολο 4, γεμίζοντας ελπίδες για το μέλλον.

Ο Όμιλος Αγωνιστικού Μπριτζ Λάρισας εύχεται σε όλα τα παιδιά καλή επιτυχία!

Εκ του Δ.Σ. Ο.Α.Μ.Λαρισας.

Προηγούμενο άρθρο Εθελοντική αιμοδοσία στη Νίκαια το Σάββατο 6 Ιουλίου
Επόμενο άρθρο Συνεχείς συσκέψεις άνευ ουσιαστικού αποτελέσματος για την οδική σύνδεση Λάρισας - Τρικάλων μέσω Βερδικούσιας - Αγρελιάς