Ειδήσεις

Παρών στο Αντάμωμα Ελατειωτών ο Δήμαρχος Τεμπών Γιώργος Μανώλης


Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 12ο  Αντάμωμα Ελατειωτών την Παρασκευή στις 5 Ιουλίου.  Πλήθος κόσμου κατέκλυσε το πρώην δημοτικό σχολείο Ελάτειας, όπου διασκέδασαν με τις επιτυχίες της παραδοσιακής ορχήστρας του Αντώνη Κυρίτση.
Την εκδήλωση προλόγισε η Πρόεδρος του ΜΕΣ Ελάτειας κα Βασιλεία Καραίσκου, η οποία στη συνέχεια κάλεσε τον Δήμαρχο Τεμπών κ. Μανώλη και τον Θεματικό  Αντιπεριφερειάρχη Αθλητισμού, Πολιτισμού  κ. Σουλούκο για ένα σύντομο χαιρετισμό.
Την εκδήλωση διοργάνωσε ο ΜΕΣ Ελάτειας υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας και της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού του Δήμου Τεμπών .
Επίσης στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Πρωτογενούς Τομέα κ. Δημήτρης Τσέτσιλας, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. Τεμπών κ. Μιχάλης Λίταινας, οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Νίκος Μητσογιάννης και Παναγιώτης Γκατζόγιας, οι Πρόεδροι Ελάτειας και Συκουρίου κ.κ. Γιάννης Ζάρρας και Μιχάλης Γκουντής αντίστοιχα, καθώς  και πρόεδροι Συλλόγων και φορέων.
Στο σύντομο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Τεμπών, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε:
” Πρόεδρε και αγαπητά μέλη του Συλλόγου, σας ευχαριστώ θερμά για την τιμητική πρόσκληση. Πραγματικά συγκινούμαι κάθε φορά που με προσκαλείτε εδώ στην Ελάτεια, στον τόπο που έζησα, αγάπησα και εργάστηκα για πάνω από είκοσι (20) χρόνια. Συγχαρητήρια στην Πρόεδρο του ΜΕΣ Ελάτειας κα Καραίσκου και στα μέλη του Συλλόγου για την άψογη διοργάνωση, το μεράκι και την ανιδιοτελή προσφορά που σας διακρίνει. Συνεχίσετε με τον ίδιο ζήλο και μεράκι και να είστε σίγουροι ότι τόσο εμείς ως δημοτική Αρχή, αλλά και ο κόσμος θα σας στηρίζουμε για το καλό του τόπου μας. Η προσφορά σας στον πολιτισμό είναι ανεκτίμητη. Εύχομαι και του χρόνου να ανταμώσουμε όλοι μαζί”.
Προηγούμενο άρθρο Συμπαράταξη Λαρισαίων: Όλο το παζάρι σε έναν ιδιώτη; Γιατί;
Επόμενο άρθρο Θ. Μπίζιος: Για την ταμπακιέρα κύριε Δήμαρχε καμιά κουβέντα