Ειδήσεις
Tags |

Η Ένωση Καταναλωτών Βόλου και Θεσσαλίας θρηνεί μια μεγάλη απώλεια


Με βαθιά θλίψη ανακοινώνουμε το θάνατο του αντιπροέδρου μας και επί σειρά ετών προέδρου Αλέκου Κουτσελίνη. Ο Αλέκος, 60 ετών, μας άφησε μετά από ένα τραγικό ατύχημα στη Ζαγορά Πηλίου. Η ακούραστη αφοσίωσή του στην Ένωση Καταναλωτών Βόλου και Θεσσαλίας έχουν αφήσει ανεξίτηλο το στίγμα του στην κοινωνία μας.
Ο Αλέκος ήταν ένας αληθινός αγωνιστής, ένας άνθρωπος που αντιμετώπισε με αξιοπρέπεια και χάρη τις μάχες της ζωής. Δεν ήταν, απλώς, ένα αξιόλογο μέλος του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Ήταν ένας φάρος ελπίδας, ακεραιότητας και καλοσύνης. Η συνεισφορά του στο καταναλωτικό μας κίνημα, ο ρόλος του ως παρουσιαστής εκπομπής για καταναλωτές και η ενεργή συμμετοχή του σε πολυάριθμες κοινωνικές πρωτοβουλίες έδειξαν την ασταμάτητη προσπάθειά του να βελτιώσει την κοινωνία μας.
Η οικογένειά του, ακόμη και μέσα στη βαθύτατη θλίψη της, πήρε την ευγενή απόφαση να δωρίσει τα όργανά του, μετατρέποντας την απώλειά τους σε δώρο ζωής για άλλους. Αυτή η ανιδιοτελής πράξη είναι απόδειξη των αξιών που ενσάρκωσε ο Αλέκος μας.
Η κοινωνία μας είναι φτωχότερη χωρίς αυτόν. Η σοφία του Αλέκου, η ήρεμη δύναμή του και η απέραντη γενναιοδωρία του μας έχουν διαμορφώσει όλους. Μας δίδαξε τη σημασία του αγώνα για δικαιοσύνη, της υπεράσπισης των δικαιωμάτων των καταναλωτών και της προσπάθειας για αριστεία σε ό,τι κάνουμε.
Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στους οικείους του: Χαρούλα, Βασίλη, Βεατρίκη, Λίτσα, Νίκο και την κυρία Βεατρίκη. Η απώλειά σας είναι τεράστια, αλλά σας παρακαλώ να ξέρετε ότι η κληρονομιά του Αλέκου θα συνεχιστεί στις ζωές που άγγιξε και στους σκοπούς που υπερασπίστηκε.
Αναπαύσου εν ειρήνη Αλέκο μας. Το πνεύμα σου θα συνεχίσει να μας εμπνέει και η μνήμη σου θα είναι για πάντα οδηγός για την Ένωση Καταναλωτών Βόλου και Θεσσαλίας.

Προηγούμενο άρθρο Μάγεψε το κοινό ο Γιάννης Κότσιρας στη συναυλία της Νίκαιας που διοργάνωσε ο Δήμος Κιλελέρ
Επόμενο άρθρο Συνάντηση Δ. Κουρέτα με την ηγεσία του ΥΠΑΑΤ