Ειδήσεις

Γιορτάστηκαν στην πλατεία της Χάλκης τα «Ολυμπιονίκεια 2024»


Επετειακή εκδήλωση για τα 40 χρόνια λειτουργίας του διοργάνωσε οΕκπολιτιστικός Σύλλογος Χάλκης με τον τίτλο «Ολυμπιονίκεια 2024». Ηεκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην πλατεία της Χάλκης  υπό την αιγίδα της ΠεριφέρειαςΘεσσαλίας και του Δήμου Κιλελέρ.Κατά τη διάρκεια της βραδιάς θα τιμήθηκε η Δέσποινα Μπατζιανούλη, Παραολυμπιονίκης του χωριού, καθώς και όλα τα διοικητικά συμβούλια μαζίμε τους δασκάλους, που πέρασαν από το σύλλογο στα 40 χρόνια λειτουργίαςτου και τον κράτησαν ζωντανό και ενεργό.

Παρουσιάστηκαν χορευτικά από όλα τα τμήματα του συλλόγου, αλλάκαι από παλαιούς χορευτές που αποτέλεσαν το δυναμικό του ταπροηγούμενα χρόνια. Ακολούθησε παραδοσιακό γλέντι με το μουσικό σχήμα «Ντουμαλάνι».

Ο Δήμαρχος Κιλελέρ Θανάσης Νασιακόπουλος στο χαιρετισμό του εξήρε την προσπάθεια και το επιτυχημένο αποτέλεσμα διαχρονικά του συλλόγου και τόνισε με έμφαση ότι ο Δήμος Κιλελέρ πάντα θα στέκεται αρωγός σε τέτοιες προσπάθειες που υμνούν  την ανθρώπινη θέληση.

Στην εκδήλωση παρβρέθηκαν οι  ΑντιπεριφερειάρχεςΓαλλιού Μαρία καιΚομήτσα Ανδριάνα, ο Πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου Καλέτσιος Σπύρος, οι ΑντιδήμαρχοιΧατζούλης  Αχιλλέας, Τσινούλης Τριαντάφυλλος, Ζωιοπούλου Ελένη και Παπαγιαννούλης Βαγγέλης  οι Δημοτικοί σύμβουλοιΚωστούλης Δημήτρης, Μαξιμιάδης Αποστόλης, Κατσικάρης Κωνσταντίνος, Λαδοπούλου -Χατζητζομπάνη Σέβη, Ζαχαριάς Γιάννης, Ανυφαντή Ζωή καιΖουμπελούληΈλπη, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Χάλκης Κωστούλης Βασίλης, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας ΓαλήνηςΧονδροδήμος Σωκράτης, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας ΠλατυκάμπουΝταλαμπύρας Γρηγόρης, το Μέλος της Δημοτικής Κοινότητας ΧάλκηςΝτογκούλη Ελένη, το Μέλος της Δημοτικής Κοινότητας ΝίκαιαςΠαναγούλης Κωνσταντίνος κα η Γενική Γραμματέας του Δήμου Κιλελέρ Βάνα Χλιάπη- Γκουνιαρούδη

 

Προηγούμενο άρθρο Σύλλογος Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων ατόμων με αυτισμό Ν. Λάρισας για το νέο νομοσχέδιο της ψυχιατρικής μεταρρύθμισης
Επόμενο άρθρο «Καταναλωτική πρόκληση» οι εκπτώσεις το Fashion City Outlet!