Ειδήσεις

Για τον μήνα Αύγουστο κλείνει το κολυμβητήριο της Νέας Πολιτείας


Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το ανοιχτό Δημοτικό κολυμβητήριο της Νέας Πολιτείας θα παραμείνει κλειστό καθ΄ όλη τη διάρκεια του Αυγούστου από την 1η έως την 31η Αυγούστου. Το διάστημα αυτό θα πραγματοποιηθούν οι προγραμματισμένες εργασίες συντήρησης των εγκαταστάσεων, που έχουν ως στόχο τη βελτίωση της ποιότητας των υπηρεσιών μας.

Να υπενθυμίσουμε ότι το ανοιχτό κολυμβητήριο της Νέας Πολιτείας, λειτούργησε από τον μήνα Σεπτέμβριο μέχρι και τον μήνα Ιούλιο, προσφέροντας τις καλύτερες υπηρεσίες στους πολίτες. Για ακόμη μία χρονιά φέτος φιλοξένησε σημαντικούς αγώνες κολύμβησης και υδατοσφαίρισης, συνέβαλε στην προετοιμασία πολλών γειτονικών ομάδων και υποδέχθηκε πλήθος κόσμου, επιβεβαιώνοντας για ακόμη μια φορά τη σημασία του ως κέντρο αθλητισμού.

Ο Δήμος Λαρισαίων και το τμήμα Αθλητισμού δίνει προτεραιότητα στις προσπάθειες των παιδιών, και συνεχίζει να υποστηρίζει τις αθλητικές δραστηριότητες με κάθε δυνατό τρόπο και εύχεται η νέα αθλητική χρονιά να είναι γεμάτη επιτυχίες και ευχάριστες εμπειρίες για όλους.

Ανυπομονούμε να υποδεχθούμε τις Λαρισαίες και τους Λαρισαίους ξανά το Σεπτέμβριο προσφέροντας τη δυνατότητα να απολαύσουμε μια χρονιά γεμάτη άθληση και υγεία.

ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΙΑ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΣΗΣ
ΤΜΗΜΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

Προηγούμενο άρθρο Μάξιμος: Αναβάθμιση της ποδηλασίας στη Λάρισα
Επόμενο άρθρο Με τον Λαρισαίο πρωταθλητή Ευρώπης στο άθλημα πάλης παραλίας ο Δήμαρχος Λαρισαίων