Ειδήσεις

Για τον μήνα Αύγουστο η Δημοτική πισίνα της Νεάπολης Λάρισας θα ανοίγει κάθε Κυριακή στις 11:00


Από την γραμματεία του τμήματος Αθλητισμού Δήμου Λαρισαίων, ανακοινώνεται ότι η Δημοτική πισίνα Νεάπολης για τον μήνα Αύγουστο θα ανοίγει κάθε Κυριακή από τις 11.00 έως τις 20.30 για το κοινό της πόλης μας.
Για όσους πολίτες θα παραμείνουν στην πόλη μας, η Δημοτική πισίνα θα ανοίγει μισή ώρα νωρίτερα προσφέροντας περισσότερο χρόνο για δροσιά και χαλάρωση. Άνετες ξαπλώστρες και ομπρέλες υπάρχουν στον χώρο όπου μπορείτε να απολαύσετε δροσιστικά ποτά και σνακ από το αναψυκτήριο “Pisina Summer Coffee Bar”. Επίσης υπάρχουν διαθέσιμες αθλητικές εγκαταστάσεις για beach volley και ξυλορακέτα για το κοινό της πόλης.
Ο Δήμος Λαρισαίων διαθέτει προσωπικό στην είσοδο για την παροχή πληροφοριών και τους κανόνες λειτουργίας της πισίνας, όπως και ναυαγοσώστες που επιβλέπουν συνεχώς για την εξασφάλιση της ασφάλειας των κολυμβητών.
Να σημειώσουμε ότι η πισίνα ελέγχεται καθημερινά για την ασφάλεια και την υγιεινή των επισκεπτών, τηρώντας όλους τους κανόνες.
Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα – Σάββατο 11.30-20.30 & Κυριακή 11.00-20.30

Προηγούμενο άρθρο Δήμος Ελασσόνας: Επίσκεψη εκπαιδευόμενων Μελισσοκόμων του Δήμου Ελασσόνας στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας
Επόμενο άρθρο Έως και τις 20 Αυγούστου η υποβολή αιτήσεων και δικαιολογητικών για συμμετοχή στις Εισαγωγικές Εξετάσεις για τις Ανώτερες Σχολές Χορού