Ειδήσεις

Ο Δήμαρχος Τεμπών Γιώργος Μανώλης, υποδέχθηκε μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Εξωραϊστικού Συλλόγου Καστρί Λουτρό


Ο  Δήμαρχος Τεμπών Γιώργος Μανώλης, υποδέχθηκε πρόσφατα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Εξωραϊστικού Συλλόγου Καστρί ΛουτρόΗ συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Μακρυχωρίου ανάμεσα στο Δήμαρχο Γιώργο Μανώλη και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Εξωραϊστικού Συλλόγου Καστρί Λουτρό, τα οποία τον επισκέφτηκαν στο γραφείο του στην έδρα του Δήμου,παρουσία του αντιδημάρχου Γιώργου Νικολάου.

 Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν διάφορα θέματα που άπτονται της περιοχής της παραλίας καθώς και προβληματισμοί για το μέλλον της περιοχής. 

Επιπλέον, αντάλλαξαν απόψεις και προτάσεις για τον προγραμματισμό δράσεων του Εξωραϊστικού Συλλόγου, που αφορούν την παράδοση και τον πολιτισμό. Ακόμη, συζήτησαν το πλαίσιο της συνεργασίας τους για τα επόμενα χρόνια, με στόχο την από κοινού συμβολή στα καθημερινά προβλήματα, καθώς και την περαιτέρω ανάπτυξη και ανάδειξη του τουρισμού, εφόσον βέβαια ολοκληρωθεί το οικιστικό θέμα της περιοχής.
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε εγκάρδιο και φιλικό κλίμα.
   Ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ.  Νάτσιος Νικόλαος, συνοδευόμενος από  τον Αντιπρόεδρο κ. Γιαννακόπουλο Κοσμά, τον Έφορο Δημ. Σχέσεων κ. Καρυπίδη Ιωάννη, τον Γεν. Γραμματέα κ. Μπουλογεώργο Στέφανο, τον Οικονομικό Επόπτη         κ. Γκουρομπίνο Χρήστο, το μέλος του Δ.Σ.  κ. Σταβάρα Ιωάννη, καθώς και από τον ειδικό σύμβουλο του Προέδρου κ. Βασίλειο Μπάκαβο, ο οποίος έχει διατελέσει Πρόεδρος του Συλλόγου για πολλά έτη, ευχήθηκαν στο Δήμαρχο κάθε επιτυχία στο δύσκολο έργο που επιτελεί και ζήτησαν να υπάρχει απευθείας δίαυλος επικοινωνίας, δεδομένου ότι μερικά από τα ζητήματα της περιοχής είναι ιδιαίτερα σοβαρά και αναμένεται το επόμενο χρονικό διάστημα να μας απασχολήσουν πάρα πολύ έντονα.  
Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Τεμπών κ. Μανώλης συνεχάρει το νέο Δ.Σ. και τόνισε την αμέριστη συμπαράστασή του από την πλευρά της δημοτικής Αρχής. Επίσης, μεταξύ άλλων ανέφερε:  
Είναι δεδομένη η αγαστή συνεργασία μας, καθώς και οι άριστες σχέσεις μεταξύ της Δημοτικής Αρχής και του Συλλόγου, όπως επίσης και η έμπρακτη στήριξή μας. Συζητήσαμε εκτενώς θέματα που αφορούν την παραλία και αναφερθήκαμε σε διάφορες δράσεις που επιθυμούμε να πραγματοποιηθούν στο μέλλον. Σε όλα τα παραπάνω, επιτρέψτε μου να προσθέσω ότι η ανιδιοτελής προσφορά και η αγάπη προς το συνάνθωπο είναι εκείνη, η οποία ωθεί στην πραγματοποίηση πολλών και καινοτόμων έργων“.
Προηγούμενο άρθρο Μάξιμος: Από το κλίμα τρομοκρατίας στην επιστροφή των Ρωμιών στην Ίμβρο
Επόμενο άρθρο Άννα Βαγενά: Σχετικά με τον διορισμό του Λάκη Λαζόπουλου ως σύμβουλο του Δημάρχου Λαρισαίων για το Θεσσαλικό Θέατρο