Ειδήσεις

Ξεκίνησε ο Τρύγος στον Αγροτικό Οινοποιητικό Συνεταιρισμό Τυρνάβου


Ο τρύγος του σταφυλιού είναι μια από τις πιο σημαντικές στιγμές  στην διαδικασία παραγωγής του κρασιού καθώς κρίνει σε μεγάλο βαθμό την έκβαση του μόχθου ολόκληρης της οινικής περιόδου.

Ο Αγροτικός Οινοποιητικός Συνεταιρισμός Τυρνάβου με τους περίπου 500 αμπελουργούς μέλη του, δραστηριοποιείται στον τομέα παραγωγής οίνων, αποσταγμάτων και ποτών και διακινεί τα προϊόντα του σε όλη σχεδόν την Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Φέτος όπως και κάθε χρόνο ο Οινοποιητικός συνεταιρισμός θα δώσει προτεραιότητα στα μέλη του και θα πληρώσει με τις καλύτερες δυνατές τιμές, διασφαλίζοντας ωστόσο την βιωσιμότητα και την αναπτυξιακή πορεία του Συνεταιρισμού .

Ο πρόεδρος του Αγροτικού Οινοποιητικού Συνεταιρισμού Τυρνάβου κ. Χρήστος Τσιτσιρίγγος  και το Διοικητικό Συμβούλιο εύχεται στους συνεταίρους παραγωγούς καλό τρύγο και υπογραμμίζει την μεγάλη βαρύτητα που δίνει η Διοίκηση και τα στελέχη του Συνεταιρισμού στη στήριξη των αμπελοκαλλιεργητών και των οικογενειών τους.

 

 

Προηγούμενο άρθρο Πρόγραμμα Προαγωγής Αυτοβοήθειας «Ξενώνας Ραψάνης» Α.Π.Θ. - Τριήμερο Εργαστήρι Κεραμικής
Επόμενο άρθρο Περιφέρεια Θεσσαλίας: Νέα ενημέρωση κτηνοτρόφων για την πανώλη