Ειδήσεις

H JCB έρχεται στην Λάρισα!


Η JCB Unitrack σας καλεί το Σάββατο 12 Οκτωβρίου, ώρα 10:00-18:00, στο μεγάλο Open Day Event μας στην Λάρισα, που θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του εξουσιοδοτημένου συνεργάτη μας Γιώργου Αγγελούλη (ΑΓΓΕΛΟΥΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ, 4ο χλμ Παλαιάς Εθνικής Οδού Λάρισας – Βόλου).

Θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε την ομάδα της JCB Unitrack, να εξερευνήσετε νέες ευκαιρίες και προσφορές αγοράς εξοπλισμού και να ανακαλύψετε τα νέα μοντέλα της JCB σε εκσκαφείς φορτωτές, φορτωτές πλάγιας ολίσθησης, μίνι εκσκαφείς, τηλεσκοπικούς φορτωτές, oδοστρωτήρες κλπ.

Μεγάλη έκπληξη της εκδήλωσης θα είναι ο επετειακός JCB 3CX Black Limited Edition, ο οποίος δημιουργήθηκε από την JCB ειδικά για τα 25 χρόνια λειτουργίας της Unitrack. Το φανταστικό αυτό μηχάνημα αποτελεί τον μοναδικό μαύρο JCB εκσκαφέα φορτωτή στη Νότια Ευρώπη και θα βρίσκεται στη Λάρισα αποκλειστικά για το Open Day Event και τους φίλους μας στην Θεσσαλία.

Φυσικά, θα υπάρχει άφθονο φαγητό και ποτό όπως και μοναδικά δώρα.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στο 210-5570535, να στείλετε email στο info@unitrack.gr , ή inbox στα social media της εταιρείας μας.

Σας περιμένουμε όλους στη μεγάλη μας γιορτή!

Προηγούμενο άρθρο Συμμετοχή του Δημάρχου Τεμπών Γ. Μανώλη στην 22η Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία Εθελοντών Αιμοδοτών στη Λάρισα
Επόμενο άρθρο Γιορτή Ενημέρωσης για τον Καρκίνο του Μαστού διοργανώνουνε το FΑSHION CITY OUTLET, το ΙΑΣΩ Θεσσαλίας και ο Σύλλογος Καρκινοπαθών Λάρισας,το Σάββατο 12 Οκτωβρίου στις 11 το πρωί